Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Simulacro de terremoto. Sirve para probar la capacidad de reacción ante un sismo de 6.3 en la escala Richter /// Investigación en las Universidades. Científicos de la Politécnica y la Jaume I fabrican un cemento con resíduos cerámicos /// A por todas. El Valencia BC se enfrenta al Nizhny en La Fonteta en busca de su sexta final euroepa /// Esculturas de Henry Moore. Arte en la calle hasta el 7 de mayo en la plaza del Ayuntamiento de Valencia

Simulacre de terratrèmol. Serveix per a provar la capacitat de reacció davant un sisme de 6.3 en l'escala Richter /// Investigació a les Universitats. Científics de la Politècnica i de la Jaume I fabriquen un ciment amb residus ceràmics /// A per totes. El Valencia BC s'enfronta al Nizhny a La Fonteta en busca de la seua sisena final europea /// Escultures de Henry Moore. Art al carrer fins el 7 de maig a la plaça de l'Ajuntament de València

 

NOVES DADES DE L'INFORME PISA

Els estudiants catalans suspenen en la resolució de problemes qüotidians

El alumnes catalans suspenen en la resolució de problemes del dia a dia... És el resultat de les proves realitzades per l'Informe PISA als estudiants de 15 anys... Han hagut de programar un electrodomèstic o triar la via més ràpida entre dos punts... A Catalunya la puntuació és de 488 punts, lleugerament superior a la mitjana espanyola, però per sota de la mitjana dels països de l'OCDE... Els estudiants madrilenys o del País Basc superen als catalans i sí que aproven. 

LLIGA DE CAMPIONS A TVE

Barça i Atlètic de Madrid busquen un lloc a les semifinals

Serà un ple monogràfic

EL GOVERN ANALITZA LA DECISIÓ DEL TC

El ple del Congrés de dimarts vinent on es debatrà la petició de Parlament de les competències per convocar una consulta serà monogràfic. El govern català ha estudiat avui l'informe jurídic que analitza el text del Constitucional en què anul·la la Declaració de sobirania del Parlament

Comença la renda de 2013

DESAPAREIX LA DEDUCCIÓ PER HABITATGE

Des d'avui ja es pot demanar a través d'internet l'esborrany de la declaració de la renda. La campanya s'acabarà el 30 de juny. Entre les novetats d'aquest any hi ha la desaparició de la deducció per habitatge per qui l'hagi comprat a partir de l'1 de gener del 2013. 

Outlet al Mercat del Pla

DUES SETMANES D'OFERTES CADA MES

Lleida se suma a la moda dels outlets. La primera quinzena de cada mes convertirà l'edifici modernista del Mercat del Pla en un centre comercial efímer on botigues i marques oferiran les seves ofertes

-EDUCACIÓN. La tasa de abandono escolar temprano en las islas es del 28 por ciento.

-RPT. El Ayuntamiento de Las Palmas de Gran Canaria celebra un pleno extraordinario para ejecutar la sentencia del TSJC que anula la Relación de Puestos de Trabajo aprobada en 2013.

-EXTORSIÓN. El vicepresidente del Cabildo de Fuerteventura Blas Acosta aclara las informaciones surgidas en torno a una investigación de extorsión a un empresario de la isla en la que los detenidos pedían una comisión a su nombre.

-HIPOTECAS. Nueva movilización de la Plataforma de Afectados por la Hipoteca de Tenerife en contra de un desahucio en la capital tinerfeña.

-COMEDOR SOCIAL. Mensajeros de La Paz abre un comedor social para niños en Añaza en la capital tinerfeña.

-ARCHIPIÉLAGO DEPORTES. Toda la información del días sobre los equipos y deportistas canarios.

¿.Y MUCHOS MÁS ASUNTOS DE LA ACTUALIDAD CANARIA DE HOY. 01/04/2014

Los alumnos españoles de 15 años están a la cola de la OCDE según el informa PISA 2012: Solución Creativa de Problemas, que evalúa la resolución de situaciones de la vida real como programar un aparato electrónico o elegir la mejor combinación de transporte público para ir a otra ciudad. España obtiene 477 frente a la media de 500 puntos. Los alumnos españoles son capaces de interpretar la ruta más corta en un mapa de carreteras cuando el tiempo de cada itinerario viene marcado o comprar el billete más barato, combinando tren/autobús en una ciudad en la que nunca ha estado. Sin embargo, tendría dificultades para comprar esta combinación de billetes si surgieran complicaciones como perder uno de los medios de transporte. Tiene también dificultades para manejar y programar aparatos electrónicos complejos cotidianos como un mp3, un robot aspiradora o el termostato del aire acondicionado/calefacción (1/04/2014)