Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La producción industrial aumentó en febrero en Extremadura y se sitúa en el 24,2%... Elena Nevado ya es oficialmente candidada del PP a la alcaldía de Cáreces para las municpales del año que viene... Se cumple el 125 aniversario del Colegio Trajano de Mérida... Repasamos los resultados deportivos del fin de semana.

Facilitar la tramitación en internet de nuevas empresas. Es el objetivo del acuerdo firmado hoy por las tres administraciones, la estatal, la autonómica y la local. "Emprende en 3", permite a los empresarios que quieren iniciar una actividad comercial o trasladar su negocio, tramitar electrónicamente las declaraciones responsables que sustituyen a las licencias municipales. Un sistema que se pretende implantar en todos los ayuntamientos de la región.

Se reduce el numero de ocupantes de los centros de menores. Foro Asturias pide un frente común con León para defender el AVE. 200 empresas pasaron por un proceso concursal en 2013.

Temps d'Esports, el programa d'esports de RNE. Entrevista amb Francina Armengol que ha guanyat les primàries del PSIB-PSOE. Reaccions dels partits polítics. Desarticulada una xarxa que presumptament volia vendre tecnologia a Iran per construir míssils. Declaracions de Cristóbal Marqués, del PP de Menorca, sobre el projecte de la carretera general. La FAPA de Menorca presenta una querella contra el president Bauzá. Entrevista amb el gerent de l'hospital de Can Misses, Ignasi Casas, després de rebre el premi al millor hospital públic de les Balears. Protesta del sector del taxi contra el sistema de torns que ha aprovat l'Ajuntament de Palma. Esports. Cultura. L'Apunt. El temps.-

Rehabilitar la iglesia del Seminario de Comillas costara 5 millones de euros. Ignacio Diego anuncia que Tubacex empezara a fabricar en octubre. El Indice de Produccion Industrial bajo un 1,8 por ciento. El Racing continua imparable hacia el liderato a final de liga y podria cantar el aliron dentro de dos jornadas.

Alberto Garre se marca como principal objetivo al frente de la comunidad autónoma reducir la tasa de paro de la región. En su discurso de investidura, en la Asamblea Regional, ha anunciado una reducción de 8 a 7 consejerías. Hoy repasamos los resultados deportivos del fin de semana. 07/04/2014.

Oportunidades de negocio. Empresas e inversores rusos se reúnen hoy en Valencia /// Financiación y elecciones europeas. Rajoy clausura la intermunicipal del PP. Valenciano participa en un acto de precampaña /// El Elche se acerca a la permanencia. El Valencia CF empata ante el Valladolid y Villarreal cae en el Calderón. Hoy juega el Levante /// Fusión mediterránea. "De banda a banda" es el nuevo espectáculo de Pep Gimeno "Botifarra"

Oportunitats de negoci. Empresaris i inversors russos es reuneixen hui a València /// Financiació i eleccions europees. Rajoy clausura l'intermunicipal del PP. Valenciano participa en un acte de precampanya /// L'Elx s'acosta a la permanència. El València CF empata davant el Valladolid i el Vila-real cau al Calderon. Hui juga el Llevant /// Fusió mediterrània. "De banda a banda" és el nou espectacle de Pep Gimeno "Botifarra"

 

A 24 HORES DEL DEBAT

Els Prínceps, Artur Mas i el ministre de l'Interior coincideixen en un acte

Trobada simbòlica aquest migdia a l'Hospitalet. Els Prínceps, Artur Mas i el ministre de l'Interior han coincidit en la inauguració de la nova seu de la perfumera Puig. Tot a poc més de 24 hores del ple del Congrés en què es debatrà la petició del Parlament de Catalunya perquè el govern espanyol cedeixi a la Generalitat la competència per convocar una consulta.

Material per fer míssils a l'Iran

LA GUARDIA CIVIL DESARTICULA LA XARXA

La Guardia Civil desarticula una xarxa instal·lada a Barcelona, Tarragona i Palma de Mallorca que volia enviar a l'Iran material que podria servir per construir míssils. En l'operatiu s'ha detingut a quatre persones, tres espanyoles i una iraniana

Torna la Saloufest

HOTELS I COMERÇOS FAN CALAIX

4.500 universitaris britànics ja són a la Costa Daurada en una nova edició de la Saloufest...És el primer dels 3 grups de joves que vindran: aquest any s'estrenen els estudiants de secundària...Malgrat algunes queixes de turistes pel soroll, el sector hoteler està més que satisfet amb els ingressos que n'obtenen.

Com una final

EL BARÇA PREPARA LA VISTA AL CALDERÓN

El Barça prepara el partit de tornada amb l'Atlètic de Madrid a la Champions com si fos una final. Xavi reconeix que tenen problemes per crear ocasions als matalassers i que hauran d'estar al 100 per 100. El de Terrassa també defensa el model de la Masia i Busquets de les crítiques dels jugadors del Madrid.