Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Fallece una mujer tras un accidente de tráfico en Pozuelo de Zarzón, Cáceres.Día del libro con lectura de 'Platero y yo' en Badajoz. Fiesta de San Jorge en Cáceres, con la quema anoche del dragón. Clausura de la actividad de los padrinos escolares de 'adopta un monumento'. El PSOE teme un fuerte pérdida de fondos europeos.

 El pesquero Virgen de los Mares quedó varado esta madrugada sobre unas rocas frente a la costa de Cadavedo. No hubo víctimas.

El Principado dice que habrá dinero extraordinario para investigación en la Universidad de Oviedo.

La jutgessa ha arxivat el cas Eivissa centre la perquè no veu indicis de delicte en una suposada trama de cobrament de comissions. 

Avui, dia de Sant Jordi, llibreries i escriptors surten al carrer per trobar-se amb els lectors. En el gremi són optimistes. 

El text definitiu de l'ordenança cívica de Palma regularà els horaris dels artistes de carrer. Multarà els clients de les prostitutes, la falsa mendicitat, l'ús de làsers o el balconing. No estarà totalment en vigor fins al setembre.

L'edific dels històrics cinemes Chaplin, de Palma, ha sortit avui a subhasta, que ha quedat desserta. Els Chaplin van ser els primers multicinemes de les Balears fins el seu tancament fa ara 10 anys.

Més intensitat avui, en l'entrenament del Mallorca un dia després del toc d'atenció de Carreras. El porter Miño no ha treballat per unes molèsties físiques i és dubte per al partit de dissabte contra l'Alabès.

Mallorca viu la temporada alta de cicloturistes. Avui alguns dels ciclistes professionals s'han unit per demanar precaució a la carretera i pal·liar el repunt de la sinistralitat en les darreres setmanes.

Demà el cel s'anirà ennigulat al llarg del dia. Bancs de boira a primera hora del matí. Pujarà una mica la temperatura. Vent de migjorn fluix.

 

Avui és d'aquells dies que no és festiu però que es viu com si ho fós... I es viu amb la mateixa intensitat a tot Catalunya. Veieu com es desenvolupa a les comarques de Girona, Lleida i Tarragona.

 

L'altra sector que espera Sant Jordi amb candeletes és l'editorial... I no és per menys perquè durant el dia d'avui, Sant Jordi,  facturen el 8% del total de l'any, un milió quatre-cents mil llibres.

 

Tot reclam serveix el dia de Sant Jordi, un dia carregat de sentiments. Aqui veureu algunes de les 6 milions de roses que avui es vendran i, sobretot, es regalaran.

  Nuevo proyecto de amortización de deuda.  Los accidentes laborales mortales se incrementaron en Asturias un 69% en 2013.  La red de bibliotecas superó el pasado año los tres millones de usuarios.

 El Senado ha aprobado con los votos de PP, CiU y PNV reclamar al gobierno que diseñe y ejecute en coordinación con Ceuta y Melilla un plan de actuación en las fronteras. Una propuesta de los populares en la Cámara Alta, que llega después de la petición realizada por el presidente Juan Vivas, y que ha tenido los votos en contra de PSOE, Izquierda Unida y Entesa Catalana.

 

Catalunya celebra la jornada regalant roses i llibres i amb un temps esplèndid. DIADA DE SANT JORDI 2014.

Mas diu que ho posarà difícil. SÁENZ DE SANTAMARÍA AMB ELS EDITORS.

El PSC fixa el calendari. NAVARRO DIU QUE ES MANTINDRÀ EL DISCURS.

El Barça podrà fitxar. LA FIFA SUSPÈN CAUTELARMENT LA SANCIÓ.

 La Rioja ha perdido algo mas de 3.200 habitantes extranjeros. El gobierno de La Rioja destinará alrededor de dos millones de euros a las primeras medidas medidas de la red. (23/4/14)