Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El SIMA, el salón inmobiliario de Madrid, abre sus puertas. Dicen en el sector que es un buen momento para comprar una casa porque los precios están bajos. Los bancos aseguran que conceden cada vez más hipotecas. 

 Cáritas atendió a 4000 familias navarras en el primer cuatrimestre del año. Colectivos contra el recrecimiento y las obras en el Pantano de Yesa se manifiestan en Pamplona . Una concejal del PP de Tudela dimite tras dar positivo en un control de alcoholemia. El presidente de Osasuna, Miguel Archanco, podría presentar esta tarde su dimisión. - 29/05/2014

Empezan a disolverse as plataformas creadas polos afectados polas participacións preferentes, logo de tres anos de reclamacións. Hoxe escenificou a súa desaparición a da Coruña. Os seus 400 membros aseguran que recuperaron practicamente todos os seus aforros // O PIB galego medrou un 0.2% no primeiro trimestre deste ano, con respecto ao mesmo período de  2013. É a primeira vez en tres anos, que se rexistran cifras positivas interanuais // Visto para sentenza en Lugo o xuízo pola retirada de multas. O fiscal rebaixou a súa petición de penas para o ex subdelegado do goberno na cidade, de 7 a un ano e medio de cadea. Retirou a acusación o alcalde de Pedrafita, e mantén unha petición de penas similares para o ex xefe de trafico en Lugo. 29/05/14

La crónica política sigue centrada en el futuro del Partido Socialista. Despejadas las dudas, ya sabemos que hay una voluntad mayoritaria de que sean los militantes los que elijan al secretario general. El propio Rubalcaba lo ha  dicho. 

 Los sindicatos abogan por aumentar el teletrabajo en la administración regional. Los médicos dispondrán de todo el historial clínico en su ordenador tras digitalizar el SES sus archivos.  

El año pasado se produjeron en Extremadura 690 donaciones de sangre del cordón umbilical... Comienzan las fiestas de San Fernando en Cáceres.

La campanya d'incendis es preveu enguany especialment complicada. El Govern ha presentat avui el dispositiu per lluitar contra el foc, que serà el mateix que l'any passat, quan les Balears patiren el pitjor foc de la seva història.

La policia nacional ha desarticulat a Palma la banda de 'Los Peludos'. Ocupaven pisos buits al barri de Son Gotleu, per després llogar-los. De moment ja hi ha 19 detinguts.

El pressumpte assassí de Sant Josep ha passat avui de matí a disposició judicial. L'home està acusat d'haver matat el seu nebot polític a tirs per una discusió arran d'una herència familiar.

Jaume Matas s'enfronta a un nou judici amb jurat popular per ordenar el pagament irregular a un empresari. Matas citarà la seva ex vicepresidenta, Rosa Estaràs, i la consellera Rosa Puig com a testimonis.

Un avió de Ryanair ha hagut d'aterrar d'emergència avui de matí a l'aeroport de Palma. L'aeronau, amb 148 passatgers a bord, ha detectat un incendi en el tren d'aterratge i ha hagut de tornar a Son Santjoan.

La jugadora de bàsquet Alba Torrens descansa a Binissalem després d'una temporada en què ho ha guanyat pràcticament tot. Ara ja es prepara per començar una nova aventura a la lliga russa, una de les més potents del món.

Demà hi haurà inervals de niguls amb ruixats ocasionals. Temperatures sense canvis. Vent fluix variable amb brises costaneres.

El Gobierno traslada a 150 inmigrantes a la península para aliviar la saturación del centro de estancia temporal de Melilla, que triplica su capacidad tras el último salto masivo. En las próximas horas se fletarán nuevos vuelos. Ya han llegado a Melilla 100 agentes que reforzarán la vigilancia policial. 

El centro acoge ya a 2.300 inmigrantes, casi cinco veces su capacidad. Cruz Roja tiene instaladas dentro 22 tiendas de campaña, y hay voluntarios y enfermeras.

Tercera noche de disturbios en Barcelona tras el desalojo, y posterior derribo, de la casa ocupa de Can Vies. De nuevo se han quemado decenas de contenedores, se han formado barricadas y ha habido cargas policiales, 30 personas han sido detenidas y 14 han tenido que ser atendidas por contusiones. Los daños provocados por estos tres días de incidentes se cifran en 155.000 euros.

 

L'Ajuntament de Barcelona busca una mediació per resoldre el conflicte de Can Vies, sempre amb la premisa que s'aturi la violència que , per Tercera nit consecutiva, s'ha repetit a Sants.  Hi ha trenta detinguts i 14 persones van haver de ser ateses pels serveis d'emergència. Un cop més, després de les manifestacions, hi va haver destrosses de mobiliari urbà i trencadisses de vidres. Els danys d'aquesta nit es valoren en 62mil euros: el total ja arriba als 155 mil. 

Condemna unànime de la violència per part dels grups polítics, i crides al diàleg per resoldre el conflicte. El Partit Popular demanarà al parlament una declaració de condemna de la violència i de suport als veïns i els cossos de seguretat. El PSC demana explicacions a interior. 

El Parlament aprova la nova llei del joc, que permetrà tirar endavant el projecte de BCN World, amb els vots favorables de CiU i PSC. El projecte del complex turístic que s'ha de construir a Salou preveu generar prop de cinquanta mil llocs de treball, però també ha generat reticències al territori.

Com aconseguir més embarassos d'un sol embrió mitjançant tècniques de reproducció assistida per minimitzar els riscos per la mare i pels nadons....És un dels temes que debatran el miler d'experts que aquests dies es reuneixen a Barcelona... Es calcula que un 15% de les parelles no pot concebir un fill de manera natural.

El Barça aposta per Claudio Bravo per ser el segon porter la propera temporada. El club ja ha convençut al xilè de 31 anys, però estan negociant amb la Reial Societat una rebaixa de la clàusula de rescissió que és de 30 milions d'euros. En l'operació podria entrar Oier Olazabal.

 La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé, para mañana viernes en Asturias, cielo nuboso con intervalos de muy nuboso. Chubascos débiles, localmente moderados, en áreas de la Cordillera y mitad oriental. Posibilidad de alguna tormenta. Bancos de niebla matinales. Las temperaturas, sin cambios. El viento, de componente norte flojo.