Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 El TSJB protegeix la zona des Guix, a Escorca. Declaracions d'Arca i del PSOE. El tinent de batle de l'Ajuntament d'Eivissa, Joan Daura, del PP, deixa els càrrecs de responsabilitat però conserva l'acte de regidor. El PP demana que torni l'acte. Declaracions de Miquel Jerez, del PP. Debat sobre l'estat de l'illa de Formentera. Pla del Govern per prohibir la venda d'alcohol a menors. Entrevista amb José María de Sintas, alcalde de Ciutadella, sobre les festes de Sant Joan 2014. Esports. Cultura. 

El Gobierno regional invertira 380 millones de euros para el Plan de Desarrollo Rural 2014-2020. UGT quiere publicar sus cuentas antes de que acabe la semana. Aemet preve un verano calido, mas en la zona oriental. Pedreña recurrira la sancion impuesta a Urdaibai por dopaje.

 

Joan Carles I sancionarà aquesta tarda la llei d'abdicació, demà Felip VI serà rei. L'ÚLTIM DIA DEL REI.

Acord pels horaris comercials. OBERTS DE 10 A 18 ELS FESTIUS D'ESTIU.

L'incendi de Tivissa. ENCARA NO ES DÓNA PER CONTROLAT.

La Vall d'Aran, un any després. RECLAMEN MÉS INVERSIÓ A LA GARONA.

Obligada a guanyar Xile. ESPANYA SE LA JUGA AVUI A MARACANÁ.

 Segundo intento de entrada irregular de inmigrantes en Melilla en tan sólo cinco días. En esta ocasión han sido 400 los subsaharianos que a primera hora de la mañana han tratado de llegar a la ciudad después de saltar la valla. Pero de nuevo la coordinación policial entre España y Marruecos y la malla antitrepa han funcionado, y ninguno ha pisado suelo español.

L'hospital de Llíria, dos anys paralitzat, obrirà a principis de 2015 i serà de gestió pública. Fabra diu que no farà les retallades que exigix el govern central. / La radiació solar provoca malalties oculars, sobretot als infants. Els òptics recomanen ulleres especials per a cada activitat. / Peter Lim no vol Pizzi i pensa en Nuno Espirito Santo, entrenador del Rio Ave portugués, si al remat compra el València. / Fogueres: a dos dies de la "plantà", hi ha fragments per tot Alacant, i les oficials ja estan quasi acabades.

El hospital de Llíria, dos años paralizado, abrirá a principios de 2015 y será de gestión pública. Fabra dice que no hará los recortes que exige el gobierno central. / La radiación solar provoca enfermedades oculares, sobretodo a los niños. Los ópticos recomiendan gafas especiales para cada actividad. / Peter Lim no quiere a Pizzi y piensa en Nuno Espirito Santo, entrenador del Rio Ave portugués, si al final compra el Valencia. / Fogueres: a dos días de la "plantà", hay fragmentos por toda Alicante, y las oficiales ya están casi acabadas.

Enfermeras para el Mundo trabaja desde hace años en la selva amazónica de Bolivia. Un lugar de acceso muy complicado que hace del acceso a la salud pública todo un desafío. Tienen seis centros desde donde prestan la asistencia sanitaria a una zona donde viven 9.000 personas.