Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 La consejera  de Economía y Hacienda del Gobierno Foral, Lourdes Goicoechea, ha presentado la reforma fiscal, en la que, según ha manifestado, bajarán los impuestos para todos los navarros y supondrá una simplificación de todo el sistema tributario (25/06/14)

CAS NÓOS: El jutge Castro arxiva la causa contra el vicealcalde de València, Alfonso Grau, però manté la imputació d'alguns alts càrrecs valencians. / INDECISIÓ: Peter Lim no té clara la compra del València després dels últims esdeveniments. Salvo se'n va a Singapur per a convéncer-lo. / ROLLING STONES: Exposició a València de la història del grup que va fer de la insatisfacció el seu crit de guerra. 

CASO NÓOS: El juez Castro archiva la causa contra el vice alcalde de Valencia, Alfonso Grau, pero mantiene la imputación de algunos altos cargos valencianos. / INDECISIÓN: Peter Lim no tiene clara la compra del Valencia tras los últimos acontecimientos. Salvo se va a Singapur para convencerlo. / ROLLING STONES: Exposición en Valencia de la historia del grupo que hizo de la insatisfacción su grito de guerra. 

 

El juez José Castro mantiene a la infanta Cristina imputada por dos presuntos delitos contra la Hacienda pública y uno de blanqueo de capitales en el auto con el que ha puesto fin a la instrucción del caso Nóos. El juez ha tomado esta decisión al encontrar "sobrados indicios" de que la hija de don Juan Carlos I y hermana de Felipe VI se lucró y facilitó los medios para que lo hiciera su marido, Iñaki Urdangarin, "mediante su colaboración silenciosa" en Aizoon, la empresa que compartían al 50% y a la que se desvió parte de los "fondos ilícitamente ingresados" por el Instituto Nóos de las arcas públicas del Gobierno de Baleares y la Comunidad Valenciana. El auto es recurrible.

 - El gobierno de Aragón sigue avanzando en los conceptos de transparencia y buen gobierno. Hoy ha aprobado 3 proyectos de ley: el de subvenciones, el de transparencia y el de incompatibildades de cargos públicos.

  • La hermana del rey ha sido imputada por delito fiscal y de blanqueo de capitales
  • Ante el juez, se escudó en el desconocimiento de la actividad de Urdangarin
  • Fiel a su marido, el caso Nóos la ha arrinconado al margen de la Familia Real

 

Revetlla de Sant Joan tranquil·la a tot Catalunya, sense incidents destacables. El telèfon d'emergències de la generalitat ha rebut un centenar més de trucades que l'any passat, sobretot per foc en contenidors i molèsties veïnals. No hi ha hagut cap accident mortal a les carreteres i fins primera hora del matí els mossos han estat fent controls d'alcoholèmia...A les platges de Barcelona s'hi han aplegat 58 mil persones, i aquest matí els serveis de neteja hi han recollit divuit tones d'escombraries. 

La implantació de la Llei d'educació, la LOMCE, costarà 964 milions d'euros, i consolidar-la MIL 200 milions més repartits en 3 anys. Ho ha anunciat al congrés el ministre d'educació, José Ignacio Wert, que també ha explicat que l'administració pagarà a les famílies que demanin ensenyament en castellà en un centre privat o concertat l'equivalent al que costa una plaça en un centre públic. 

El sector nàutic català es recupera després de la caiguda del 72% de les matriculacions en 8 anys. L'increment de vendes es nota sobretot en els vaixells de segona mà, ja que poden arribar a costar la meitat que un de nou. A Catalunya el sector dóna feina a 8 mil persones i factura 700 milions d'euros l'any. 

La selecció espanyola ha arribat aquest migdia a Madrid després d'acomiadar-se del Mundial guanyant Austràlia per tres a zero en un partit que tanca un cicle. Qui ja és a vuitens de final és el Brasil, que liderat per Neymar va golejar el Camerun per 4 a 1. 

  El Gobierno Vasco acaba de presentar su agenda estratégica del euskera. 200 iniciativas encaminadas a fortalecer su conocimiento y sobre todo su uso.//  Una tormenta de granizo sorprendió ayer por la tarde a los vecinos de Salvatierra. Durante una hora cayeron 40 litros por metro cuadrado.// Carlos Vela ya es 100% de la Real Sociedad. El club donostiarra ha llegado a un acuerdo con el Arsenal para comprar sus derechos.(24/06/14)