Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Os pais de Asunta víronse hoxe no xulgado, nun encontro tenso e sen palabras entre eles, debido a que Alfonso Basterra descarga na súa exmuller o control dos medicamentos cos que presuntamente foi asasinada a súa filla // O concello de Lugo intervén o servizo de recollida de lixo a partir do luns, ante a falta de acordo entre empresa e traballadores // Abre ao tráfico mañá o vial Goián-A Guarda, de 10 kms, que aliviará o trafico denso nese traxecto do Baixo Miño. 11/07/14

 - MAMOGRAFIA. Valdecilla contará con una unidad específica  para atender el Cáncer de Mama. 

Reunirá a todas las especialidades  necesarias para luchar contra esta patología.  

 En nuestra comunidad se detectan cada año 200 nuevos casos de esta enfermedad. 

- RACING. El portero Mario Fernández  se suma a los entrenamientos  del Racing.

El meta cántabro estará ligado al club  durante los dos próximos años.  

En el terreno administrativo este fin de semana se celebra la Junta de Accionistas  

con el objetivo de regularizar la situación del actual Consejo de Administración 

- PROGRAMACION PALACIO. Teatro, música y ballet en la próxima temporada del Palacio de Festivales de Cantabria.La programación mantiene su compromiso con los creadores de la región . 

El año que viene el público tendrá  posibilidad de intervenir de forma directa en la elección de los espectáculos.

 

 El nuevo hospital central es puntero en incorporar las nuevas tecnologías. Éstas permiten, por ejemplo, revisar el funcionamiento de los marcapasos por control remoto. Los primeros pacientes en beneficiarse esta semana han sido los de Cangas del Narcea, que evitan así tener que desplazarse hasta las consultas del HUCA en Oviedo. 

Este fin de semana darán comienzo las visitas teatralizadas al Campoamor. Una experiencia única donde los artistas de la obra "Vámonos pal Campo, Amorrrr" actuarán de guías turísticos para sus visitantes.

  • Finalment sembla que sí que hi podria haver trobada entre Mariano Rajoy i Artur Mas. Després d'uns dies de declaracios i contradeclaracions sobre si el president de la Generalitat havia demanat o no una entrevista, avui, en la roda de premsa del Consell de ministres, la vicepresidenta del govern ha confirmat que es treballa en la trobada entre tots dos. Sáenz de Santamaría no ha volgut aclarir, però, quin dels dos presidents ha pres la iniciativa de trucar per no alimentar, ha dit,  el ball de declaracions i equívocs que s'ha produït en els últims dies.
  • El consell de ministres ha aprovat també el decret que regula l'es-co-larització d'aquells alumnes que, a Catalunya, demanin estudiar també en castellà i hagin d'anar a centres privats. Estableix que el  Ministeri d'Educació  pagui a les famílies el cost de portar els seus fills a aquestes escoles. Després, Hisenda restarà aquest cost a la Generalitat. El ministre d'educació explicava els casos en que s'aplicarà./ Paralelament,  la consellera d'ensenyament ha anunciat que presentaràn un recurs contra la mesura perquè la troben injusta i innecessaria.
  • Avui és previst que s'acabi de redactar la ponència sobre la llei de consultes que elabora el Parlament de Catalunya i que Convergència voldria votar al setembre al ple. 
  • Luís Suarez ja és oficialment el quart fitxatge de la temporada del Barça. El club ha arribat a un acord amb el Liverpool pel traspàs del davanter uruguaià. El comunicat del Barça també diu que el jugador vindrà la pròxima setmana a Barcelona per passar la revisió mèdica i signar per les pròximes cinc temporades. El dia de la presentació serà segurament dimecres que ve i el seu cost és d'uns 81 milions d'eruos. El que ja se sap és que lluirá a l'esquena el número nou que ha deixat bacant Alexis Sánchez. El xilè va fer oficial ahir el fitxatge per l'Arsenal d'Aren Wenger.
  • "Porgy and Bess", la coneguda òpera de George Gershwin torna aquesta nit al liceu, on no es representava des de feia 32 anys. Aquest "summertime" és probablement la peça més coneguda i versionada de l'òpera, que narra l'amor entre Porgy i Bess, els protagonistes, que originalment se situa a un barri pobre de Carolina del Sud però que en aquesta versió es trasllada a Sudàfrica, amb la companyia d'Òpera de Ciutat del Cap
  • La Comissió Europea investiga una possible manipulació de les estadístiques de dèficit i deute a la Comunitat Valenciana, sobre tot en determinats gastos sanitaris /// Jonathan Dos Santos ja és groguet. El jove jugador compleix el somni de jugar al costat del seu germà Giovanni Dos Santos /// 25 hores costa fabricar una trompeta. L'única fàbrica d'Espanya està en Xirivella

    La Comisión Europea investiga una posible manipulación de las estadísticas de déficit y deuda en la Comunidad Valenciana, sobre todo en determinados gastos sanitarios /// Jonathan Dos Santos ya es amarillo. El joven jugador cumple el sueño de jugar en el lado de su hermano Giovanni Dos Santos /// 25 horas cuesta fabricar una trompeta. La única fábrica de España está en Xirivella

    Alfonso Basterra y Rosario Porto, los padres de Asunta, la niña cuyo cuerpo fue hallado en las proximidades de Santiago han vuelto a verse las caras en el juzgado, en un encuentro tenso, según los abogados de la acusación popular. El motivo, el escrito de defensa de Alfonso Basterra que atribuye a Rosario Porto el control exclusivo de los medicamentos con los que sería drogada la niña.

    - Cuenta atrás para que Teruel estalle en las fiestas de la Vaquilla. A las 16.30h de mañana sonará el campanico y el torico se vestirá con el pañuelo.

    - Y también está ya todo listo en Sallent de Gállego, para que esta noche empiece el Festival Internacional de las Culturas Pirineos Sur. 

    - El Gobierno de Aragón ha dado ya 21.300 becas para el próximo curso, para libros de texto y comedor. Son 4.000 más que este año. Además, se amplia la partida en un millón de euros para dar cobertura a todos los que cumplan los requisitos.

    Dilluns es reprendran les obres del Palau de Congressos de Palma. Són les previsions què en fa el Govern Balear després d'anunciar que aporta els 36 milions d'euros necessaris per acabar-les en un any.

    L'empresari Matthias Kühn comunica al Consell d'Eivissa que renuncia finalment a ampliar el quiosquet de l'illot de Tagomago.

    La Guàrdia Civil investiga la possible mort violenta d'una dona jove a la platja d'Alcanada, a Alcúdia. El cos surava dins l'aigua a pocs metres de la vorera i va ser descobert ahir el matí, per unes dones.  

    El Govern ha aixecat 22 actes a locals de Punta Balena només en les inspeccions realitzades aquesta setmana. A partir d'ara es farà un seguiment periòdic per evitar la mala imatge oferida en les darreres setmanes. 

    La batlessa de Sant Antoni, Pepita Guitiérrez, ha demanat que, per millorar la segueratat, es faci una excepció i es permeti patrullar la guàrdia civil de nit dins el nucli urbà.

    La UIB dóna suport jurídic al recurs presentat per les associacions de pares contra el desenvolupament del TIL. L'Assemblea de Docents, l'UGT, l'STEI i Comissions Obreres també han recorregut la norma.

    Avui s'estrena als cinemes de tot Espanya 'La Cueva', la primera pel·lícula del formenterer Alfredo Montero. El film, rodat a l'illa pitiüsa, ha guanyat premis a diferents festivals i tindrà un remake a Hollywood. 

    Pere Terrassa contesta les acusacions de Serra Ferrer, abans d'entrar a la reunió on el Mallorca ha decidir qui en serà l'entrenador.

    Los precios subieron un 0,1% en junio respecto a un año antes debido, sobre todo, al abaratamiento de los alimentos, según ha confirmado este viernes el Instituto Nacional de Estadística. Esta tasa de inflación es una décima inferior a la que se registró en mayo y confirma el dato adelantado el pasado día 27 por el INE. Por otra parte, en tasa mensual (variación de junio respecto a mayo), los precios de consumo se mantuvieron estables respecto a mayo.

    El secretario de Estado de Hacienda, Fernando Jiménez Latorre, ha dicho

     En Castilla y León hay más de 10.000 militantes del PSOE que el domingo eligen por primera vez a su secretario general de forma directa.

       Los mineros de la Hullera realizan una marcha desde La Robla hasta la capital leonesa para exigir que compren carbón nacional. 

       Las Protectoras de Animales insisten , ante las vacaciones de verano, en que no se abandonen animales domésticos, sobre todo gatos o perros.

       El Valladolid ya ha comenzado sus sesiones de pretemporada. De momento solo trabajan 17 jugadores, cinco de ellos del filial - 11/07/14

    Os pais da nena Asunta víronse hoxe no xulgado, nun encontro tenso e sen palabras entre eles, debido a que Alfonso Basterra descarga na súa exmuller o control dos medicamentos cos que presuntamente foi asasinada a súa filla // O concello de Lugo decreta a intervención temporal do servizo de recollida de lixo a partir do luns con técnicos municipal e a empresa pública Tragsa // Abre ao tráfico mañá o vial Goián-A Guarda, de 10 kms, que aliviará o trafico denso nese traxecto do Baixo Miño // Unha parella de Ourense  recibe os 130 mil euros que encontraran á porta da casa, despois de que algún descoñecido lles tocase o timbre // Víctor Fernández, novo adestrador do Deportivo, conta xa con dúas novas fichaxes. O ex do Barça Isaac Cuenca e o lateral do Sporting Roberto Canella // O Circo do Sol fai parada días en Santiago co espectáculo  Dralion, que leva quince anos de representación por todo o mundo.