Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Hoy hablamos del acogimiento familiar en verano de niños y niñas saharauis y ucranianos en la Comunidad Valenciana, a través de la Federación de Asociaciones de Solidaridad con el Pueblo Saharaui, y de la Fundación Juntos por la Vida. (Sin Fronteras 03-08-14)

En Canarias existen alrededor de 130.000 viviendas vacias.

Son las que no se destinan al uso residencial previsto por el ordenamiento jurídico o por el planeamiento urbanístico durante más de seis meses consecutivos en un año.

El ejecutivo regional quiere ahora realizar un registro de las viviendas desocupadas.

El objetivo, penalizar las casas vacías para incentivar que salgan en alquiler y abaratar el mercado. 

Martirio prepara el concierto homenaje a Chavela Vargas que ofrecerá el próximo miércoles en Madrid. Serán sobre todo los temas de "De un mundo raro", el disco homenaje que Martirio dedica a su maestra y amiga con la que compartió los últimos días que la mexicana pasó en España.

La Guardia Civil ha detenido a la ex pareja de la mujer asesinada ayer en Berja, Almería. Han encontrado al presunto agresor en una localidad cercana al lugar de los hechos. El hombre tenía una orden de alejamiento, que había incumplido en otra ocasión, y por ello estuvo hasta este miércoles, bajo arresto domiciliario.

 

INVESTIGACIÓ CAS PUJOL

La família Pujol haurà de pagar 4,5 milions d'euros pel compte andorrà confessat fa una setmana per l'expresident de la Generalitat. Amb la sanció del 150 per cent i els interessos, perdran tots els diners defraudats i s'hauran de desembutxacar mig milió d'eurus més, segons les últimes investigacions...

Desactivat el Pla Inuncat

TEMPESTES I CALAMARSA ENCETEN L'AGOST

Protecció Civil desactiva el Pla Inuncat després que les tempestes hagin deixat més de 100 litres per metre quadrat en alguns punts com La Conca de Barberà. Conesa arranja avui els desperfectes de la riera desbordada.

Molt turisme rural

CATALUNYA TÉ LES 14000 PLACES OCUPADES

Catalunya és la comunitat autònoma amb més ocupació de turisme rural aquest estiu, sobretot familiar. Les 14 mil places disponibles freguen el 100 per 100 d'ocupació.  

Mercat de la Terra Slow Food

SITGES ACULL EL PRIMER DE TOT ESPANYA

Sitges acull el primer Mercat de la Terra Slow Food estable d'Espanya. Es fa el primer dissabte de mes a fi d'acostar productors i consumidors, el d'ahir a la tarda va ser el primer.

Empat i bon joc del Barça a Niça

XAVI, MODEL PER ALS NOUVINGUTS

El Barça empata a un amb el Niça en el segon amistós de la pretemporada.  

Luis Enrique va fer jugar tots els nouvinguts. Tot i que el més destacat ahir va ser un veterà, Xavi, que va marcar de penal i va empatar per als blaugrana.

El Colegio Mayor San Juan Evangelista, conocido como El Johnny, ha sido la casa de miles de estudiantes y un referente cultural en Madrid. Por su escenario han desfilado los grandes del jazz, del rock y del flamenco. Esta semana ha echado el cierre. Todos los que han pasado por allí aseguran que con su clausura pierde la cultura.

El Gobierno de Canarias desestima declarar el Oasis de Maspalomas como Bien de Interés Cultural.

El ejecutivo regional suspende el planeamiento urbanístico de la zona para proteger y recuperar todo el ecosistema.

Los hoteles que se levantan en el palmeral podrán ser demolidos pero nunca se podrán renovar o construir nuevos establecientos hoteleros en el Oasis de Maspalomas. 

En Berja, Almería, una mujer ha sido apuñalada en su domicilio, presuntamente por su ex pareja. El hombre tenía una orden de alejamiento y había permanecido bajo arresto domiciliario hasta el pasado miércoles. La Guardia Civil está buscando al presunto homicida.

Cuarto de Cultura 2-8-14

Cuarto de Cultura 2-8-14

 Hoy visitan nuestro Cuarto los poetas Ruth Rodríguez y Daniel Madroño, directora de la Escuela de Escritura Creativa "Verbalina" y el portavoz del Poetry Slam de Toledo.

ÈXODE D'AGOST

Mig milió de vehicles protagonitzen l'operació sortida a les carreteres

Prop de mig milió de vehicles es preveu que surtin de Barcelona en l'operació sortida d'aquest primer cap de setmana d'agost. Més de 7.500 controls dels Mossos vetllen per garantir la seguretat a les vies més transitades: l'AP7, la C-32 o la Nacional-340. Un dissabte en què es compleixen 8 dies de la confessió de Jordi Pujol que durant 34 anys ell i la seva família han tingut una fortuna oculta a paradisos fiscals. L'expresident continua reclòs a La Tor de Querol, desposseït dels honors i la pensió vitalícia... 

Sense consulta 9N

CAMACHO DIU QUE MAS NO POSARÀ URNES

Alicia Sánchez-Camacho dóna per fet que Mas no anirà més enllà de la convocatòria del  9-N i no posarà les urnes. La líder del PP català creu que el president intentarà esgotar la legislatura per capejar el cas Pujol.

Erradicació de la malària

ALONSO LA PREVEU LA PRÒXIMA DÈCADA

Pedro Alonso, el flamant màxim responsable de malària a l'OMS, està convençut que aconseguiran erradicar la malaltia en la pròxima dècada. Són declaracions a TVE, en l'única entrevista televisada que ha concedit el Director de l'Institut de Salut Global de Barcelona.  

Tamara Rojo a Peralada

L'ESTRENA DE COPPÈLIA ENCISA AL PÚBLIC

L'English National Ballet de Tamara Rojo encisa el públic de Peralada. La directora artística i principal ballarina de la companyia va estrenar anit la versió del clàssic de Coppélia.

 Avui, contra el Niça

FINAL DE "STAGE" I SEGON PARTIT D'ASSAIG

Són els 7 nous jugadors del Barça, només hi falta Luís Suárez, i potser algun altre. Segons va dir ahir Josep Maria Bartomeu, encara podrien arribar més reforços. Després de l'stage a Anglaterra, tots ells jugaran avui al costat del veterans contra el Niça.

PAQUITO D'RIVERA AL JAMBOREE

El músic cubà actua avui i demà al San Miguel Mas i Mas Festival

El saxofonista y clarinetista cubà Paquito D'Rivera és el protagonista de l'entrevista d'avui. D'Rivera presenta a Barcelona el seu nou disc Classics meet the jazz.

Sàvies paraules de qui amb 7 anys ja era un nen prodigi que actuava en públic. Paquito D'Rivera i el seu sextet van omplir anit el Jamboree de Barcelona de música clàssica, jazz i influències afrollatines en la Dotzena edició del San Miguel Mas i Mas Festival, on repetirà aquesta nit i demà. 

 

PAQUITO D'RIVERA AL JAMBOREE

El saxofonista y clarinetista cubà Paquito D'Rivera és el protagonista de l'entrevista d'avui. D'Rivera presenta a Barcelona el seu nou disc Classics meet the jazz.

Sàvies paraules de qui amb 7 anys ja era un nen prodigi que actuava en públic. Paquito D'Rivera i el seu sextet van omplir anit el Jamboree de Barcelona de música clàssica, jazz i influències afrollatines en la Dotzena edició del San Miguel Mas i Mas Festival, on repetirà aquesta nit i demà.