Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Els Reis inicien vacances a Mallorca.  Avui  es faran les primeres fotografies a Marivent amb els nous monarques. El director de l'aeroport de Mallorca diu que és el millor estiu a l'història de Son Sant Joan. El conseller de Turisme, Jaume Martínez parla de la recuperació del mercat nacional. 

Lourdes Costa, portaveu del Psoe a Eivissa, diu que no deixaran que no hi hagi govern municipal a Vila.Entrevista amb Damià Alou, escriptor.

Detenido en Murcia un hombre de 37 años, natural de Murcia, como presunto autor de la muerte de su esposa. El crimen pudo cometerse el sábado pero no se tuvo conocimiento hasta ayer lunes. Hoy conversamos con la diputada socialista en el Congreso, Mª González Veracruz. 05/08/2014

 VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Una dona apareix assassinada a Oriola. Detingut ja el presumpte homicida. /// LLEVANT UE. El madrileny Jesús Fernández es presenta demà com a nou guardameta en un equip amb bones sensacions. /// CRIST DE L'ALBUFERA. El Palmar celebra els 40 anys de la seua romeria pel llac.

VIOLENCIA DE GÉNERO. Una mujer aparece asesinada en Orihuela. Detenido ya el presunto homicida. /// LEVANTE UD. El madrileño Jesús Fernández se presenta mañana como nuevo guardameta en un equipo con buenas sensaciones. /// CRISTO DE LA ALBUFERA. El Palmar celebra 40 años de su romeria por la laguna.

 

EL BALANÇ D'ARTUR MAS

El president diu que s'ha fet els deures i que es podrà fer una consulta

Artur Mas manté el full de ruta i diu que s'han fet el deures per poder convocar una consulta sobre el futur de Catalunya el 9 de novembre. El president de la Generalitat ha insistit en que es farà dins la legalitat catalana i ha demanat al govern espanyol que no entorpeixi. 

Mas diu que ara ja hi ha la informació i la tenacitat necessària i ha respost a Mariano Rajoy que divendres va afirmar que ara és el moment de la llei i el diàleg. 

Places privades buides 

I LLISTA D'ESPERA A LES PÚBLIQUES

3 de cada 10 places de residències privades catalanes estan buides. En total, són unes 8 mil. Una xifra que contrasta amb les 17 mil persones que estan a l'espera d'una plaça a una residència pública. Una situació que s'agreuja per la manca d'ajudes públiques des que fa un any es van suspendre les subvencions que permetien accedir a residències concertades

Tranquil·litat a Blanes

DESPRÉS DE LA PRESÈNCIA DE RATJADES

Normalitat a la cala de Sant Francesc de Blanes després que ahir s'hagués de prohibir el bany per la presència de ratjades. A L'Informatiu us explicarem quin pot ser el motiu pel qual aquest any s'està detectant més presència d'aquest animals o de tintoreres. 

Terrasses de Barcelona 

LA MEITAT INCOMPLEIXEN LA NORMATIVA

Més de la meitat de les 4.500 terrasses de bars i restaurants de Barcelona incompleixen la normativa municipal. La gran majoria situen taules o cadires fora de l'espai permès. A partir d'ara, l'ajuntament ja sancionarà als negocis que no segueixin la norma. 

Ja hi són tots excepte Suárez

XAVI EXPLICA PERQUÈ ES QUEDA AL BARÇA

Messi, Mascherano, Alves i Neymar s'han incorporat aquest matí a la feina i Luis Enrique ja pot treballar amb tota la plantilla excepte Luis Suárez. Tot seguit Xavi Hernández ha explicat que es va precipitar comunicant al club que volia marxar després de patir diverses decepcions però que Luis Enrique i Zubizarreta el van convèncer per seguir

El portavoz del PP en el Congreso, Alfonso Alonso, no avanza si la suspensión de venta de armas a Israel será permanente y defiende que es una decisión sensata para impulsar la paz. "El Gobierno de España está siendo un agente muy activo a favor de frenar la sangría, de que pueda haber un alto el fuego permanente y definitivo en Gaza y de impulsar el diálogo", explica el político 'popular'. Por otro lado, y preguntado por los resultados del último barómetro del CIS, resta importancia a la subida de Podemos en intención de voto. "Otros podrán representar el malestar, pero nosotros hemos de representar la solución a la crisis", afirma (05/08/14).

  Nuevo descenso del paro en el mes de julio. Se registraron 371 personas menos inscritas en las listas de Lanbide.// En Vitoria se siguen cuantificando los daños por la fuerte granizada del pasado sábado.// Derrota de la Real Sociedad ante el Alavés por 3-1 en Medizorroza en el Trofeo Diputación de Álava.(04/08/14) 

 Nuevo descenso del paro en el mes de julio. Se registraron 371 personas menos inscritas en las listas de Lanbide.// En Vitoria se siguen cuantificando los daños por la fuerte granizada del pasado sábado.// Derrota de la Real Sociedad ante el Alavés por 3-1 en Medizorroza en el Trofeo Diputación de Álava.(04/08/14) 

 El paro bajó durante el mes de julio, aunque los datos son más bien discretos en Euskadi: se registraron 371 desempleados menos que en junio.// En Vitoria se estan cuantificando los daños de la fuerte granizada de este pasado sábado.// Anoche gran victoria del Deportivo Alavés en el Trofeo Diputación ante una pobre Real Sociedad.(04/08/14)