Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • A punt de començar el pont del quinze d'agost, que marca l'equador de les vacances d'estiu, el sector turístic espera que els pugi la feina aquests dies...La temporada ha estat irregular, i hi ha hagut zones on el mal temps ha afectat l'ocupació. A Barcelona ciutat els hotels preveuen superar les previsions aquests dies, pels volts del noranta per cent. A l'interior, el turisme rural preveu una ocupació a l'agost del 80%, després d'un juliol més fluix
  • Des de mitjans de juliol que el sector turístic està pendent del cel... La temporada d'estiu fins ara ha estat més fluixa del què s'esperava sobretot a la costa i en bona part perquè el temps no ha acompanyat massa./ Més optimista és el sector del turisme rural,  que té plena ocupació aquests dies i una previsió del 80 per cent el conjunt de l'agost./ Més de la meitat del milió 580 mil turistes russos que van visitar Espanya durant el 2013 van estar-se a Catalunya./ A partir d'aquesta tarda s'espera que el volum de trànsit augmenti a les carreteres justament en motiu del pont...De fet és un dels caps de setmana de l'estiu amb més moviment a les carreteres./ I a partir de les 10 d'aquesta nit, l'estació de Catalunya de Barcelona dels Ferrocarrils de la Generalitat quedarà tancada durant tres dies, fins dilluns
  • Avui encara cueja la polèmica sobre què s'ha de fer si Artur Mas convoca la consulta el 9 de novembre i el Tribunal Constitucional la suspèn...El partit popular acusa Mas de frustar i causar confrontació, i la vicepresidenta Ortega insisteix que el camí està marcat.
  • L'impacte del boicot de Rússia als productes alimentaris de la Unió europea es discuteix avui en una reunió a Brussel·les./ El boicot rus sembla que de moment encara no es nota en els preus de la fruita dolça a Mercabarna./ Encara que pugui semblar contradictori, la crisi ha ajudat a què alguns negocis creixin.. És el cas de les pàgines web que venen objectes de segona mà...Algunes, en sis anys, han multiplicat per DOS els usuaris./ Cop policial contra una banda de llauners que venia droga al barri Gòtic de Barcelona, sobretot als turistes. De moment hi ha tretze detinguts./ I ara veureu com han quedat els vehicles que transportaven un grup de turistes israelians a Sort./ Una trentena d'immigrants subsaharians han arribat BETA al Centre d'Internament d'estrangers de la Zona Franca, i avui se n'espera una trentena més.  Provenen del sud de la península, on van arribar després de creuar la frontera des del Marroc
  • D'aqui a pocs minuts coneixerem una de les notícies més esperades de l'estiu pels barcelonistes. Cap a a les tres de la tarda el TAS anunciarà la sanció definitiva per Luís Suarez./ Esperant poder incorporar ben aviat Suárez, Luis Enrique segueix treballant amb la plantilla preparant el Gamper i el debut a la Lliga contra l'Elx./ L'Espanyol ha posat fi al culebrot Thievy, que finalment marxa cedit a l'Almeria, i Cristian Gómez se'n va al Girona./ De la resta de l'actualitat futbolística, destaca el triomf de San Lorenzo a la Copa Libertadores, que li permet al club argentí trencar una malastrugança històrica./L'atleta de Lloret Àngel Mullera disputa aquest tarda, a tres quarts de nou, la final dels 3MIL obstacles del campionat d'europa de Zurich./ I a l'Europeu de Natació de Berlín, Ona Carbonell i Paula Klamburg s'han classificat per a la final de dúo lliure amb la tercera millor puntuació./ En tennis, Tommy Robredo s'enfrontarà avui al número 1 del món Novak Djokovic al Masters 1000 de Cincinnati. 
  • I anit a Peralada, hi va actuar tot un animal escènic...Rosario, que un any més va omplir d'energia i bones vibracions els festivals d'estiu catalans
  • Tráfico y turismo. A las tres de la tarde arranca una nueva operación especial de la DGT, con motivo del 15 de agosto. Las previsiones de ocupación hoteler para estos días en la Comunitat son excelentes. 

    Bruselas analiza hoy las posibles repercusiones y medidas a adoptar por el veto ruso a productos agroalimentarios. El presidente de la comunidad insiste en que se está trabajando desde todos los frentes y el PSOE pide al eurodiputado Ramón Luis Valcárcel qu se implique. Hoy conversamos con Daniel Torregrosa, vicepresidente de la Asocaición de Divulgación Científica de la Región de Murcia.14/08/2014

    El Ejecutivo Extremeño comparte que la Unión Europea habilite un fondo adicional al de crisis porque el veto ruso es una medida política... La Guardia Civil incauta dos toneladas y media de cobre... Coria celebra su Jueves Turístico...

    Arranca la operación especial del puente del 15 de agosto. La DGT prevé cerca de 6 millones de desplazamientos por las carreteras españolas durante. Se esperan complicaciones en las salidas de las grandes ciudades hacia zonas costeras y también a la entrada de muchas poblaciones que durante este largo fin de semana celebran sus fiestas patronales. Tráfico recuerda que también hay que extremar las precauciones en los desplazamientos cortos.

     El govern no va amagar informació sobre els sondejos. El conseller de medi ambient, Gabriel Company, ha reiterat que el govern no vol prospeccions a les Illes. Els nacionalistes de MES lamenten que Balears no rebutgi els sondejos de Canàries. Bauzà va cobrar 6.000 euros més al 2013 en comparació l'any anterior.

    Invitado: VÍCTOR SANGINÉS, concejal de fiestas de Arrecife (Lanzarote).

    El que fuera alcalde de Arrecife, ENRIQUE PÉREZ PARRILLA, pronunciará ESTA NOCHE el pregón de San Ginés, el acto que, como manda la tradición, marcará el arranque de las fiestas de la capital de Lanzarote hasta el próximo 25 de agosto, festividad del santo.

     Se esperan 3.000 solicitudes de ayuda para el alquiler de vienda. El PP exige la repración de la carretera al puerto de San Isidro. La escuela de pacientes supera el centenar de usuarios.

     En unas horas arranca la operación especial de la DGT con motivo del puente de agosto. Se espera que se realicen cerca de 175.000 desplazamientos hasta el domingo por la red de carreteras de la Comunidad de La Rioja.

      La facturación de la industria cántabra creció un 1,4% en junio. Las asociaciones de comerciantes presentan más de 3.000 firmas contra la liberalización de horarios. Colocada la primera piedra de la futura residencia de la Fundación Asilo.