Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

TOMATINA 69. Quasi 22.000 persones de tot el món se suquen de tomata a

Bunyol, una festa que fa 69 anys. // GARROFA. Més de 400 guàrdies

civils en vigilaran la collita. Enguany és de millor qualitat per la

sequera. //

VILA-REAL CF. Este matí s'ha preparat per a la tornada de la prèvia de

la lliga europea front a l'Astanà. // CALOR. Respir després de la

ponentada d'ahir, el dia més calorós de l'any, amb temperatures per

damunt dels 40 graus.

TOMATINA 69. Casi 22.000 personas de todo el mundo se untan de tomate

en Buñol, una fiesta que cumple 69 años. // ALGARROBA. Más de 400

guardias civiles vigilarán la cosecha. Este año es de mejor calidad

por la sequía. // VILLARREAL CF. Esta mañana se ha preparado para la

vuelta de la previa de la liga europea frente al Astaná. // CALOR.

Respiro tras la ponentada de ayer, el día más caloroso del año, con

temperaturas por encima de los 40 grados.

Segue en estado grave a muller de 32 anos de Chantada, en Lugo, agredida polo seu  noivo e xefe que lle disparou na cabeza. Os feitos tiveron lugar a noite pasada no interior da hamburguesería na que traballaban os dous. O suposto atacante está detido e confesou os feitos ante a Garda Civil. Na localidade houbo hoxe un pleno extraordinario e unha concentración de repulsa por esta agresión machista // 800 quilos de cocaína é o alixo que traían en bolsas de deporte os tripulantes do Pandora Lys. Un veleiro que foi interceptado en alta mar viaxando dende Sudamérica e con destino Galicia desde onde ía ser distribuída a droga. Hai tres detidos // Uns 30 mil conductores españois, a maioría deles galegos, recibiron reclamacións das concesionarias das autoestradas portuguesas por non ter pagado peaxes durante viaxes ao país veciño. 27/08/14

 Una setmana després de l'inici de les protestes a la Barceloneta, l'ajuntament reacciona i inicia els tràmits per tancar 35 apartalments il.legals, alguns dels quals ha localitzat en les inspeccions dels últims dos dies. Malgrat tot, els veïns mantenen les protestes per aquest vespre i dissabte. Anit es van reunir amb l'alcalde que es va compromotre a lluitar contra el turisme incívic. Trias, que aquest matí ha trencat el silenci, ha estat així de contundent. 

 

Jordi Pujol esperarà a què el Parlament li sol.liciti la compareixença a la comissió d'Afers Institucionals per donar detalls de la confessió on reconeixia que havia tingut durant més de 30 anys una herència del seu pare sense declarar. La petició s'aprovarà dimarts vinent.

 

Fins el juny, a Catalunya s'han acabat un 20% més d'habitatges que al primer trimestre de l'any passat...Són però, promocions ja iniciades perquè l'obra nova continua caient... Per això, moltes empreses tenen els ulls posats en la rehabilitació d'edificis antics.

 

Assassinat a Barcelona. Els Mossos detenen a un home que ha confessat matat a una dona de 48 anys a un pis del carrer Còrsega de la ciutat.  Els fets s'han produït al voltant cde les 9 del matí i s'investigue les causes del crim. 

 

El Barça fitxa el defensa del Sao Paulo Douglas Pereira per 5 milions i mig d'euros. El jugador brasiler de 24 anys arribarà a Barcelona en els propers dies i signarà contracte per 5 temporades. Douglas competirà amb Alves i Montoya per ser titular a la posició de lateral dret. 

 

Som a punt d'acabar l'agost i és ara quan les temperatures s'acosten més allò que es coneix com: temps d'estiu...Una calor que ha costat d'arribar però que sembla que es mantidrà durant aquesta setmana...Després veurem com ho han viscut els propietaris de bars i restaurants i, és clar, els banyistes...

Los primeros dos días de inspecciones en los apartamentos turísticos de la Barceloneta tras las movilizaciones de los vecinos de los últimos días se ha saldado con 24 pisos cerrados, cifra que se incrementará próximamente ante la actitud de "mano dura" que tendrá el Consistorio.

 Nueva convocatoria  del vivero de empresas de base tecnológica del Gobierno de La Rioja. Ayuntamiento de Logroño y Cámara de Comercio lanzan por primera vez una campaña para la vuelta al cole que se desarrollará entre el 1 y el 13 de septiembre. El Ayuntamiento de Logroño sacará a concurso tres parcelas dotacionales públicas. En el Partido Popular han analizado las actuaciones del gobierno  para luchar contra la violencia de género. Según la Asociación de afectados por la vacuna del papiloma humano, en Europa se han notificado 150 muertes relacionadas con este fármaco. Con las altas temperaturas apetecen más vinos de textura ligera, refrescantes y que faciliten una buena digestión. Entrevista en directo al delegado en La Rioja de la Agencia Estatal de meteorología, Evelio Álvarez para hablar sobre el verano. La luna puede influir en los cultivos. Carlos Coloma opta al próximo Mundial de Bicicleta de Montaña. El Cocinas.com presenta al jugador Chema Gonzalez que viene del Baloncesto Fuenlabrada. Paula Grande y Elena García competirán en el Campeonato del Mundo de Tiro que se celebrará a partir de la próxima semana en Granada. Aparecen unas pinturas en la fachada de Palacio. La ermita de San Felices es finalista en el concurso al mejor Rincón de España en 2014.

El relato de la única víctima que no fue drogada ha proporcionado datos más precisos y ha permitido a la policía eleborar un retrato robot del presunto pederasta de Madrid. Al parecer, tendría acento español y se trataría de un varón de entre 35 y 40 años, musculoso, con ojos oscuros y pelo castaño.

 Osasuna se moja por la ELA y hace la donación económica. Yolanda Barcina cuenta con el apoyo del Gobierno para encabezar las listas de UPN. (27/08/2014)

 El Athletic quiere vivir una noche histórica y sellar en San Mamés su pase a la Liga de Campeones.// A 3 días para el inicio del Mundial del Mundial de Baloncesto todo está ya preparado en Bilbao y Barakaldo.

Por primera vez el expresidente de Cataluña Jordi Pujol menciona la posibilidad de comparecer para hablar de sus cuentas opacas. Ha sido al salir de su domicilio cuando, preguntado por la posibilidad de que comparezca ha dicho que primero debe ser aprobada esa comparecencia por la comisión de asuntos institucionales, y a partir de ahí se buscaría una fecha. Quien sí comparecerá es Cristóbal Montoro y lo hará en el Congreso para hablar del fraude fiscal. La oposición insiste en que también se aclare si los Pujol se acogieron a la amnistía fiscal.

Vénen més turistes però gasten manco. Les Balears són on més descendeixen els doblers que els visitants gasten durant les vacances, un 5% menys.

Enguany les arribades de creuers a Palma s'han estancat. No obstant, Autoritat Portuària espera superar l'any que ve els dos milions de creueristes, i Palma batrà rècords.

Les noves hipoteques firmades al juny augmenten un 17% respecte al mes anterior.

El PSOE demana la compareixença de l'exconsellera Castillo, Cabrer, Estaràs i Cirer, per la presumpta manipulació en l'adjudicació de Son Espases.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, inaugura les obres d'ampliació i reforma del col·legi Sa Graduada de Maó.

La reina Sofia visita el laboratori de la UIB on s'estudien les malalties neurodegeneratives.

Divendres s'estrena la darrera pel·lícula del director mallorquí Daniel Monzón. "El Niño" és un film d'acció sobre el narcotràfic, ambientat a l'Estret de Gibraltar.

Entrevista amb Tomeu Català, president de Projecte Home.

El Mallorca rebutja la primera oferta del Barça per fitxar Marco Asensio.

Vicenç Reynés queda segon a la quarta etapa de la Volta Ciclista a Espanya.

Per a demà s'espera possibilitat de boires durant la matinada i alguns intervals de niguls a les primeres hores del matí. Les temperatures diürnes baixaran i el vent, fluix, serà de tramuntana a Menorca, i de llevant a la resta de l'arxipèlag. 

Todas las islas están en aviso amarillo por fuerte oleaje, según la Agencia Estatal de Meteorología. De momento las más afectadas están siendo las occidentales. En la tarde de ayer el oleaje se dejó sentir con muchísima fuerza en el sur de Tenerife. El mal tiempo está afectando a las conexiones marítimas.

Albacete está hoy en alerta amarilla por altas temperaturas. Según las agencia estatal de meteorología, en la provincia se alcanzarán los 38 grados. En el resto de la Comunidad, aunque sin aviso, se superarán los 30.