Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Los presupuestos de Cantabria para 2015 serán similares en objetivos y cuantía a los del presente ejercicio. Catorce industrias cántabras explicarán a sus vecinos cómo trabajan y las mejoras ambientales introducidas en los últimos años. Una nueva iniciativa singular de empleo del Gobierno de Cantabria pretende revitalizarlo en la Comarca del Besaya. Detenido en Torrelavega el creador del virus "WhatsApp PC", que prometía espiar los mensajes de números de móvil enviados a través de la aplicación. 

El cilcista colombiano Nairo Quintana sale de la Clínica San Miguel de Pamplona tras operarse de una fractura escapular. La presidenta Barcina asegura que la Universidad Pública tiene que "hacer más con menos" en la inauguración del curso académico 2014/15. Desencuantro entre las socialistas Esporrín y Chivite por la candidatura de esta última a la Secretaría General del PSN.  - 05/09/2014

  • UPyD reabre el debate sobre un acuerdo electoral con Ciudadanos
  • El empuje de Podemos alienta una unión de la izquierda en todos los frentes
  • El éxito de una alianza de partidos va mucho más allá de la suma de sus votos
  • Han de dirimir cuestiones de programa, organización, visibilidad y liderazgo

Els propietaris d'un bar d'espectacles eròtics enregistraren el vídeo que ha destapat la pressumpte corrupció a la policia local de Calvià.

A una setmana de començar el curs escolar, més de la meitat dels centres de les illes no tenen els projectes lingüístics aprovats. El Govern ho nega.

El Govern es tornarà acollir al Fons de Liquiditat Autonòmica.

La reforma integral del port d'Eivissa estarà finalitzada l'any 2016.

El Club Náutic del Molinar redueix considerablement la proposta inicial d'ampliació del port palmesà.

Fornalutx acomiada l'estiu amb les festes patronals. Un dels actes més destacats, és sens dubte el Correbou.

Quaranta gegants de diferents municipis de Mallorca es poden veure aquests dies en el Centre d'Història i Cultura Militar de Palma.

Diumenge el Mallorca viatja a Leganés. Un partit que haurà de disputar, una vegada més, enmig d'una crisi institucional.

Comencen, a la Platja den Bossa, els entrenaments de les llanxes i motos d'aigua que participaran en el campionat del món.

 Presentada en Toledo la segunda gran exposición que sobre El Greco acoge  Museo de Santa Cruz en el IV Centenario de su muerte. La muestra "El Greco, arte y oficio" reúne 92 obras llegadas de pinacotecas y colecciones privadas todo el mundo. 

La rebaja fiscal aprobada por el Gobierno de Castilla-La Mancha supondrá un ahorro de entre 400 y 500 de euros por contribuyente, según el consejero Portavoz. El Consejo de Gobierno aprueba la Ley de Transparencia.

Enresa saca a concurso con un presupuesto máximo de 217 millones de euros la obra civil del almacén de residuos radiactivos de Villar de Cañas.

El Padre Toño podría regresar a España la semana que viene. El sacerdote de Daimiel que permanecía desde el pasado 29 de julio en una prisión de El Salvador, ha sido puesto en libertad tras reconocer los cargos que se le imputaban.

En Albacete, se ultiman los preparativos para la Feria.

Las temperaturas se mantienen estables con un ligero descenso en las horas nocturnas. Las máximas entre los 31 grados de Cuenca y los 34 de Ciudad Real, Albacete, y Toledo.

 La Universidad de Extremadura abre curso para 24 mil alumnos. Serán 58 titulaciones de grados, 34 masteres, y doce programas de doctorado.  Tanto el Grupo Socialista como el de Prex-Crex anuncian que rechazarán la reforma de la ley de la renta básica. Preparativos de la 'Noche en Blanco' en Badajoz. Fin de semana con muchos conciertos.

A empresa Delta, de Vigo, que leva anos suministrando ás principais firmas aeronáuticas do mundo, inaugurou unha nova división, con catro patentes para facer pezas para avións con fibra de carbono. O Presidente da Xunta anunciou o apoio á creación dun polo industrial para potenciar este sector, na nosa comunidade // Un decreto da Xunta obriga a etiquetar os productos alimenticios que os labregos e gandeiros levan aos mercados para vender directamente. Os que non terán que levar ningún tipo de etiqueta serán os que se vendan nas casas ou nas explotacións // Evoluciona favorablemente das graves queimaduras que sufriu o presidente dunha comunidade de veciños da Coruña. Queimouno outro veciño do seu edificio ao que lle reclamara o pago de 70 euros por unhas obras no inmoble. 05/09/14 

 El Consejo Consultivo ya tiene sobre la mesa el decreto que regula la consulta ciudadana que el gobierno canario quiere convocar en otoño sobre los sondeos de petróleo. El reglamento permitiría participar a  los mayores de 16 años. No habrá censo previo. El derecho a votar  se acreditará con el DNI y podrá hacerse tanto de manera presencial como telemática.

 El portavoz del Gobierno asturiano reitera que no se contempla ninguna rebaja de impuestos para el próximo ejercicio, tal y como propone el PP para llegar a un pacto que permita disponer de presupuestos en 2015.

El consejero de Sanidad, Faustino Blanco, asegura que el Hospital Central es totalmente seguro pese a las críticas de Foro, y cree que los asturianos valoran positivamente el nuevo centro sanitario pese a las constantes críticas de que es objeto.

El Consejo Consultivo ya tiene sobre la mesa el decreto que regula la consulta ciudadana que el gobierno canario quiere convocar en otoño sobre los sondeos de petróleo. El reglamento permitiría participar a  los mayores de 16 años. No habrá censo previo. El derecho a votar  se acreditará con el DNI y podrá hacerse tanto de manera presencial como telemática.

 

 

El PP mou fitxa davant d'un eventual avançament electoral a Catalunya i proposa una gran coalició dels contraris a la independència. Maria Dolores de Cospedal ha llançat la proposta a Ciutadans, UPyD i als dirigents d'Unió i PSC que s'hi vulguin sumar. Això passava durant la convenció que els populars fan a Badalona.

Aquesta proposta de coalició que ha formulat Maria Dolores de Cospedal en nom del PP ja te una primera resposta: la del PSC, que no ho veu amb bons ulls.

Mentrestant Convergència i Unió celebra unes jornades de treball del grup parlamentari a Vilafranca del Pendès.

Allà Artur Mas ha fet una crida al govern de Rajoy a què deixi fer la consulta d'acord amb la legalitat catalana i suggerint que aprofiti la convenció que fa a Badalona per escoltar la veu del poble català. 

En el cas de la família Pujol avui ha trascendit que Marta Ferrusola i tres dels seus fills, Pere,Marta i Mireia van solicitar a l'Agència Tributària la devolució de 12 mil 694 euros en les declaracions de la renda de 2013.

Els documents els van presentar abans de la regularització que van fer quan es va filtrar que tenien diners amagats  a l'estranger.

Concretament,  a la dona de l'expresident Pujol, hisenda li va tornar mes de  2 mil euros de l'IRPF,a la seva filla Marta mes de 3 mil ,a Pere Pujol  quasi 5 mil i a Mireia uns 3 mil. Tots els documents ja són en mans de la jutgessa de barcelona que investiga la fortuna  que Jordi  Pujol va confessar que la seva familia tenia a l'estranger sense declarar.

A lleida, avui ha estat dia de neteja i de valorar danys.

La forta tempesta que hagut aquesta matinada i a la ciutat, a més d'altres poblacions del voltant, acompanyada de forts vents, descàrregues elèctriques i en alguns casos també de calamarsa, ha provocat danys a edificis, inundacions de baixos i caiguda d'arbres. Els pagesos calculen que hi ha 700 hectàrees de cultius afectades a banda de força danys materials en maquinària i estris.

ENTRENAMENT AMB 9 DISPONIBLES

Iniesta i Messi estaran a punt per rebre l'Athlètic el dissabte dia 13

El tècnic els ha donat dos dies de festa, aprofitant l'aturada de la lliga aquest cap de setmana. Dilluns començaran a preparar la visita de l'Athletic de Bilbao. S'espera que Messi i Iniesta, que no han anat amb les seves seleccions per unes molèsties, ja estaran a punt. Avui han fet treball especific, igual que Vermaelen. I, tot i que no s'ha confirmat encara l'horari, sembla que el clàssic de lliga -en el que podria debutar Luis Suarez-  es jugarà al Bernabeu el dissabte dia 25 d'octubre. 

ESPANYOL

Sergio García estarà a punt per València Felipe Caicedo ho té més difícil

L'Espanyol també ha fet aquest matí l'últim entrenament de la setmana. El capità Sergio García millora de les seves molèsties a l'esquena i estarà a punt per jugar la setmana que ve davant el València. En canvi, Felipe Caicedo es recupera més a poc a poc dels problemes a la planta del peu i és complicat que pugui reaparèixer a Mestalla. Un altre dels fitxatges, Salva Sevilla s'ha mostrat crític amb el seu rendiment als dos primers partits de lliga i ha assegurat que els resultats arribaran aviat.

DESIGUAL A NOVA YORK

La firma catalana presenta uns dissenys plens de flors i de colors

La firma catalana Desigual ha presentat la nova coleció a la pasarela de moda de Nova York.

Una col·lecció plena de flors i que recull la inspiració mediterrània amb estampats en banc i negre i margarides... sense oblidar el punt exòtic de l'orient, amb pantalons amples i d'estampats barrocs...Amb aquesta desfilada arribem al final. Les notícies en català tornen a tres quarts de vuit, a la 2. QUe passeu molt bon cap de setmana.

Altes temperatures a les aules. En alguns instituts fan classe al pati. El STEPV presenta denúncia a la inspecció de treball /// Paco Alcácer debuta amb l'absoluta. França es va imposar amb un gol de Remy. Dilluns, partit oficial al Ciutat contra Macedònia /// "El Intérprete". El actor Asier Etxeandia recorre la seua vida a través de cançons a l'Olympia de València

Altas temperaturas en las aulas. En algunos institutos dan clase en el patio. El STEPV presenta denuncia a la inspección de trabajo /// Paco Alcácer debuta con la absoluta. Francia se impuso con un gol de Remy. Lunes, partido oficial al Ciutat contra Macedonia /// "El Intérprete". El actor Asier Etxeandia recorre su vida a través de canciones en el Olympia de Valencia