Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Seguretat Social va perdre el mes de novembre a les Illes, 51 mil

afiliats, el 96 per cent del total d'Espanya.

Les famílies de les Illes gastaran aquestes fetes de Nadal devers 600

euros, un 7 per cent manco que l'any passat.

El Consell de Mallorca demana al Consorci de la Platja de Palma que digui

què vol fer abans de les eleccions.

L'Ajuntament de Palma habilita a alguns semàfors una zona de prioritat per

a les motos.

Proves grafològiques per saber si la firma de l'exalt càrrec del Consell,

Josep Lliteres, és falsa.

Fred i pluja per a les pròximes hores. La neu podria aferrar als 600

metres.

92.000 aturats. Increment de l'atur a les illes, creix el 8,60 per cent. Els sindicats critiquen la supressió dels 426 euros. El govern diu que no sabia res de la proposta de privatitzar els aeroports i pensa que Son Sant Joan pot ser el següent. El CIM demana al Govern que posposi el tramvia de la platja de palma.

La infanticida de Maó ha estat traslladada avui a la presó de Palma. Estats Units haurien pressionat el Govern espanyol perquè no investigàs els vols de la CIA: L'executiu ho nega. Continua la incògnita sobre qui serà el cap de llista del PP a l'Ajuntament de Palma. Les autoritats sanitàries continuen investigant un possible contagi d'hepatitis C a Inca. Melanie Costa espera repetir medalla als campionats d'Espanya, que comencen demà a Palma.

Els sindicats critiquen les noves mesures fiscals de Zp. Ugt i CCOO sortiran al carrer el dia 18 per protestar per les retallades socials. El president de la Pimem creu que les mesures no afavoriran el sector. Dia de la Sida. Traslladada a la presó de Palma la dona acusada de matar el seu fill.

En Mallorca, las autoridades sanitarias investigan un posible contagio de hepatitis C en un clínica de hemodiálisis de Inca. Sólo se ha confirmado la enfermedad en dos ciudadanos escoceses, pero están haciendo análisis a 56 pacientes que se sometieron a diálisis entre los que hay españoles, turistas europeos y empleados del centro. Los dos ciudadanos escoceses se habrían contagiado durante sus vacaciones en el centro de hemodialisis de Inca 'Nefdial'. Se sabe que antes del viaje habían dado negativo por hepatitis C y que era la primera vez que se trataban en el mismo centro.

Personas que se sometieron a diálisis en septiembre en un hospital de Inca. Están haciendo análisis a pacientes alemanes, británicos, italianos, franceses y también españoles; pero de momento sólo se ha confirmado la enfermedad en dos ciudadanos escoceses.

El Govern i el PP s'enfronten al Parlament per la posada en marxa de Son Espases. Josep Lliteres, imputat en una peça el Cas Maquillatge, diu que els doblers del Consell de Mallorca no es desviaren a UM. Jaume Santandreu deixarà l'Església dia 18 de desembre, quan farà 50 anys que s'ordenà sacerdot. Pablo Pineda demana als empresaris que contractin persones amb discapacitats. Tomeu Penya presenta el seu primer disc enregistrat en directe. Decretada l'alerta groga en previsió de tempestes fortes. Webó s'ha convertit en el davanter centre titular, tot i que aquest estiu estigué en venda.

El PP critica el trasllat a Son Espases. L' oposició qüestiona el conseller de salut i el govern afirma que el trasllat es fa sense incidències. UGT denuncia els problemes originats pel nou sistema informàtic dels hospitals. UM reconeix que fa alguna cosa malament per tenir tants imputats.

El juez ha acordado esta tarde el ingreso en prisión provisional y sin fianza para la madre del niño cuyo cadáver fue hallado la semana pasada en el interior de una maleta en un monte de Menorca y que ha reconocido que lo ahogó hace dos años. El juez ha imputado a la detenida, Mónica, J.F, de 30 años, un delito de homicidio doloso, ha informado el Tribunal Superior de Justicia de Baleares. La madre del menor, cuyo cadáver fue encontrado la semana pasada en una maleta en un monte de Menorca, ha confesado que ahogó a su hijo en la bañera porque se sintió "agobiada" cuando los abuelos se lo mandaron días antes desde Galicia, ya que había ocultado su existencia a su actual pareja.

El PP i PSOE valoren d'una manera ben diferent els resultats de les eleccions de Catalunya, on ha guanyat CiU. El Govern balear diu que ha invertit 656 milions d'euros en Salut, la xifra més elevada de la història. Dia de declaracions als jutjats, amb els casos Maquillatge i Palma Arena. L'Ajuntament de Palma treu la targeta vermella als maltractadors. Parlarem de la Fira de Tardor de Sa Pobla i de la Fira Pagesa d'Eivissa. El Menorca és derrotat a la pista del Caja Laboral per 18 punts.

La mare va ofegar al seu fill. La policia diu que la dona ha reconegut que va ofegar a la banyera al nin el cadàver del qual va ser trobat a l'interior d'una maleta. Legalitzada l' urbanització Bellavista de S' Arenal.

Mes de 470 milions d' euros per salut.

Sol Melià, Hotel Rius i Globàlia es reuniran demà amb el president Zapatero. El Consell de Mallorca demana disculpes per l'embós de dimecres a la carretera de Valldemossa. L'exvicepresident del Consell de Formentera nega les acusacions contra la seva dona. El jutge imputa dos exalts càrrecs d'UM, Cristina Cerdó i Mateu Cañellas, per presumpta corrupció. Rafel Nadal juga avui a les 3 contra Berdych. El Menorca s'enfronta al Caja Laboral, el líder de l'ACB. El Mallorca juga contra el Màlaga de Pellegrini. Castro continua sent dubtós.

12 % més de despesa turística. Les dades d' octubre indiquen que els turistes deixaren 670 milions d' euros. El govern mostra la preocupació per l' imputació d' un ex- conseller però recorda que l' expulsió d' UM han propiciat les investigacions judicials. Propostes pel cap de setmana.

Avui és el dia internacional contra la violència de gènere.

L'Audiència provincial de Palma ha confirmat la condemna de 3 anys per malversació de doblers publics per a l'exbatle de Llucmajor, Lluc Tomàs del PP i de 6 anys per a Joaquín Rabasco exregidor d'ASI.

El vicepresident del Consell de Formetera dimiteix per la detenció de la seva dona en un cas de drogues.

Per cada euro que la societat inverteix a la UIB, la Universitat n'hi torna 3,7.

El Conseller de Salut assegura que Son Espases tendrà tots els permisos per poder obrir.

El PP denuncia que el sobrecost de Son Espases seria de 100 milions d'euros.

Troben a Maó una maleta amb restes d'una persona que podria fer 4 anys que va morir.

Anit passada Rafel Nadal va vèncer Novak Djokovic, confirmant que està en bona forma i que aspira a guanyar la copa de mestres de Londres.

El Mallorca de Laudrup juga millor contra els grans que contra els equips petits.

La UIB aporta el 31 % del creixement econòmic. Per cada euro invertit a la universitat en retornen 4. Condemnat l''ex- batlle de Lluchmajor, Lluc Tomas i l' ex- regidor Rabasco per malversació de cabdals. Balears es podrà endeutar el 2011. Espai La Taula Voraç, i el tast d'ensaïmades.

Avui ha continuat als jutjats de Palma la desfilada de militants de base i simpatitzants d'Unió Mallorquina, que presumtament cobraren doblers públics quan treballaren en la darrera campanya electoral d'UM. És una de les branques del cas Maquillatge.

El vicepresident de la Xina, Xi Jinping, es va fotografiar al castell de Bellver amb la batlessa de Palma i va visitar el palau de l'Almudaina, ahir capvespre.

Els constructors del palma Arena es comprometen a canviar tota la fusta i s'espera que en 4 o 5 mesos pugui estar completada la reforma i que la Unió Ciclista Internacional l'homologui.

Sol Melià serà una de les 30 empreses espanyoles que es reuniran dissabte amb el president Zapatero al palau de la Moncloa.

Tercera jornada del judici contra "El Brujo". Avui declaren 35 testimonis.

Evoluciona favorablement de la meningitis un nin de 4 anys de Ciutadella. Està ingressat a la UCI de Son Dureta.

El Consell de Mallorca mostra la targeta vermella als maltractadors.

L'Observatori Astronòmic de Mallorca descobreix 12 supernoves fora de la Via Làctia.

Rafel Nadal juga avui, a la Copa de Mestres de Londres, contra Novak Djokovic per Teledeporte.

Urbanisme de Palma vol comprovar si Son Espases té activitat. El consistori podria sancionar el govern balear per manca de llicències.El CIM demanarà la suspensió del projecte del tramvia de la badia de Palma. Entrevista amb la professora Victòria Ferrer per parlar de la violència de gènere.