Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Primer dia sense l'euro per recepta a les farmàcies catalanes amb un 15% més d'usuaris que un dia habitual, segons el Col·legi de farmacèutics.Aquest cop NO hi ha hagut problemes i el sistema informàtic ha funcionat amb normalitat./ Fins demà no sabrem del cert si les propostes sobiranistes es debatran al Parlament. Serà llavors quan la Mesa decidirà si desestima o no els recursos contra la seva tramitació presentats pel PP i per C's. També demà, els 5 partits favorables al dret a decidir faran una reunió per intentar consensuar un sol document./Avui ha declarat a l'Audiència Nacional l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, fill de l'expresident de la Generalitat. Segons fonts judicials, ha ratificat la denúncia que va fer davant la policia, on acusava a la família Pujol de tenir comptes opacs a l'estranger... Però segons l'advocat de Pujol fill, va ser la policia qui va anar a buscar la dona perquè el denunciés i avui ha incorregut en greus contradiccions.... D'altra banda, el sindicat "Manos Limpias" ha denunciat la família Pujol per blanqueig de capitals. El TSJC ha de dir si admet a tràmit la querella./ 64 milions d'euros. És el que havien deixat de pagar, en impostos, els vint-i-tres establiments regentats per asiàtics investigats en una operació de l'agència tributària. Hi ha 43 implicats, un d'ells representant de l'agència duanera, acusats de 133 delictes fiscals. Canviaven les factures originals per daltres amb un valor inferior. El volum de vendes NO declarades podria ser de dos-cents quaranta milions d'euros./ El Barça es complica el pas a les semifinals de copa després d'empatar a dos al Camp Nou contra el Màlaga. Els blaugrana estan obligats a guanyar a La Rosaleda o empatar a 3 gols o més... I tot plegat, el dia que Pep Guardiola anunciava el seu fitxatge pel Bayern de Munic./ La presència de Martin Petrov és la novetat més important en la convocatòria de l'Espanyol pel partit de demà contra el Mallorca./El silenci, pel poeta Joan Brossa, era l'origen de qualsevol acte creatiu, igual que un full en blanc. Per aixó "Escolteu aquest silenci", és el títol de l'exposició que ara aplega una selecció de la seva obra. Poemes escrits, poemes visuals, projeccions en video o fotografies, serveixen per conèixer millor aquest artista polifacètic.

64 milions d'euros. És el que havien deixat de pagar, en impostos, els vint-i-tres establiments regentats per asiàtics investigats en una operació de l'agència tributària. Hi ha 43 implicats, un d'ells representant de l'agència duanera, acusats de 133 delictes fiscals. Canviaven les factures originals per daltres amb un valor inferior. El volum de vendes NO declarades podria ser de dos-cents quaranta milions d'euros.

Fins demà no sabrem del cert si les propostes sobiranistes es debatran al Parlament. Serà llavors quan la Mesa decidirà si desestima o no els recursos contra la seva tramitació presentats pel PP i per Ciutadans.... També demà, els 5 partits favorables al dret a decidir faran una reunió per intentar consensuar un sol document.

Les farmàcies catalanes s'omplen de clients que s'han esperat perquè avui ja no han de pagar l'euro per recepta. Només aquest matí hi ha hagut un 16% més clientela del que és habitual. El sistema informátic ha funcionat correctament i NO s'han repetit els problemes de quan es va implantar. El Departament de Salut calcula que amb la suspensió de la taxa perdrà uns 200 milions d'euros aquest any.

El president de la patronal catalana Joaquim Gay de Montellá rebutja el procés sobiranista i fa una crida a evitar el xoc de trens entre Catalunya i Espanya. Gay de Montellà reivindica el pacte fiscal com un instrument vàlid i necessari.

68 milions d'euros: és el que haurien defraudat 23 empreses regentades per ciutadans xinesos, la majoria amb seu en aquest polígon de Badalona. Haurien comès fins a 133 delictes fiscals. L'agència tributària, vigilància duanera i la fiscalia de delictes econòmcs feia un any que investigaven. Hi ha 43 persones implicades.

El Barça empata a dos al Camp Nou contra el Màlaga i es complica el pas a les semifinals de la Copa. Messi i Puyol havien remuntat el gol d'Iturra, però als minuts finals, i tot i jugar amb un home mennys, els andalusos van empatar gràcies a Camacho. L'empat obliga al Barça guanyar a La Rosaleda o empatar a 3 gols o més.

Més clients a les farmàcies. PRIMER DIA SENSE EURO.

Foment reclama diàleg. LA PATRONAL VOL EVITAR EL "XOC DE TRENS".

Un frau de 68 milions. HISENDA DENUNCIA 23 EMPRESES XINESES.

Tocarà guanyar a Màlaga. EL BARÇA EMPATA A 2 I ES COMPLICA LA COPA.

Artur Mas diu que Espanya asfixia econòmicament Catalunya... Els recursos contra taxes de la Generalitat han estat mal rebuts pel govern català i el president ho expressava, avui, amb rotunditat. Mas reclama a Rajoy que mogui fitxa i, al PSC, que s'allunyi del PP i de Ciutadans i doni suport a la "Declaració de Sobirania".Des del govern central continuen arribant crítiques i desqualificacions al procés sobre el dret a decidir. Avui s'hi han referit el mateix Rajoy i dos ministres. El missatge és clar: més rigor econòmic i menys debats que no porten enlloc......

15 milions de nens neixen, cada any, arreu del món, abans d'hora. A Catalunya, gairebé el 10% dels nens són prematurs. L'evolució d'aquests nadons depèn, en gran mesura, del país on neixen. I, des d'avui, experts de tot el món debaten al Cosmocaixa de Barcelona sobre aquesta qüestió... i ja han fet propostes concretes.

Hotelers i restauradors de Girona han posat en marxa la segona edició del "Girona 10"; una campanya que ofereix allotjament o menjar en establiments gironins per, només, 10 euros. Aquest any, però, faran un sorteig perquè, a la primera edició, la iniciativa va tenir tant èxit que el sistema de reserves online es va col·lapsar.

Pep Guardiola entrenarà al Bayern de Muníc. Ho ha confirmat aquesta tarda el club alemany, tancant tots els rumors sobre el futur del tècnic. Guardiola signarà per 3 temporades, trencant el costum que tenia al Barça de renovar cada any.

A les 11 d'aquesta nit, les farmàcies catalanes deixaran de cobrar l'euro per recepta. A partir d'aquesta hora es modificarà el programa informàtic perquè NO s'hagi de pagar

També queden suspeses les taxes judicials autonòmiques que la Generalitat aplica des del maig, i el recent impost als dipòsits bancaris, amb què sperava ingressar 500 milions d'euros l'any.

La Generalitat adverteix que la suspensió d'aquestes taxes afectarà greument les finances catalanes.

Continuen activades les alertes per risc de neu i allaus al Pirineu occidental.

Barça i Màlaga tornen a trobar-se aquesta nit al Camp Nou a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei

L'Espanyol prepara el partit de lliga de demà passat davant del Mallorca, pendent de l'evolució d'alguns lesionats

La veu de la soprano norT-americana, Barbara Hendricks, va omplir, anit, el Palau de la música...

Aquesta mitjanit les farmàcies catalanes deixaran de cobrar l'euro per recepta.El Departament de salut ja ha rebut la comunicació oficial del Tribunal Constitucional.Aquest matí a les farmàcies el desconcert es barrejava amb la satisfacció dels usuaris i molts opten per tornar quan ja no l'hagin de pagar.

Artur Mas acusa el govern d'asfixiar financerament Catalunya i li demana que mogui fitxa per millorar l'encaix amb la resta d'Espanya .Mas crida el PSC a desmarcar-se del PP i ciutdans i sumar-se al pacte. Duran recorda a Esquerra que l'acord firmat preveu que la consulta sigui legal. Mariano Rajoy descarta en una entrevista amb el Financial Times negociar la separació de cap teritori.

7 de cada 100 nens que neixen a Catalunya són prematurs. Al món el percentatge arriba al 15% i no para de créixer. De moment es desconeixen les causes però els experts diuen que un diagnostic precís des de la primera ecografia permetria endarrir el part.

Continua nevant al Pirineu occidental. A les comarques de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça s'acumulen gruixos de més d'un metre i el perill d'allaus és extrem a causa també del fort vent.... Avui totes les escoles han pogut obrir, tot que alguns nens han hagut de desplaçar-s'hi pel seu compte. A la Vall d'Aran hi ha dues carreteres tallades.

El Barça repeteix duel contra el Màlaga, però avui al Camp Nou i als quarts de final de la Copa del Rei. Tito Vilanova farà canvis a l'equip per donar descans a alguns jugadors. Com a alicients, el retorn de Saviola al Camp Nou i veure com Leo Messi ofereix a l'afició la Pilota d'Or, igual com ha fet els 3 últims anys.

Aquesta mitjanit deixaran de cobrar l'euro per recepta. DESCONCERT A LES FARMÀCIES.

El finançament català. MAS DENÚNCIA ASFIXIA FINANCERA.

Parts prematurs. EL 7% DELS NADONS CATALANS HO SÓN.

Rics extrem d'allaus. LA COTA DE NEU PUJA ALS 1.500 METRES.

Ara el Màlaga en Copa. MESSI OFERIRÀ LA QUARTA PILOTA D'OR.