Ara i Aquí - La situació a Catalunya
Ara i aquí  La situació a Catalunya

'Ara i Aquí' analitzarà els fets que s'han viscut aquesta setmana a Catalunya. Carlos Fuentes entrevista Josep Bou, president de l'Associació...

Disponible hasta 21-02-2222

11/11/2017 02:01:42
La situació a Catalunya La situació a Catalunya
La situació a Catalunya 02:01:42 11/11/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

'Ara i Aquí' analitzarà els fets que s'han viscut aquesta setmana a Catalunya. Carlos Fuentes entrevista Josep Bou, president de l'Associació d'Empresaris de Catalunya; el politòleg Xavier Torrens i Nacho Cardero, director del digital El Confidencial. Al debat també participaran com tertulians Javier Nart, Núria Ribó, Nacho Martín i Maiol Roger.

La situació a Catalunya continua sent protagonista al programa de debat 'Ara i aquí'. Carlos Fuentes analitzarà els últims esdeveniments amb el president de l'Associació d'Empresaris de Catalunya, Josep Bou; el politòleg Xavier Torrens i amb el director del digital El Confidencial, Nacho Cardero.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb l'advocat, escriptor i analista Javier Nart, els periodistes Núria Ribó i Maiol Roger i el periodista i politòleg Nacho Martín.

A la grada 'Ara i aquí' comptarà amb testimonis de diferents ciutadans que es pronunciaran sobre els fets que s'han viscut a Catalunya aquesta setmana.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán