Ballet de Barcelona, Alice Wonder, 'El fred que crema' i Joel Reyes
Punts de vista  Punts de vista - Ballet de Barcelona, Alice Wonder, Greta Fernández, Santi Trullenque i Joel Reyes

El Ballet de Barcelona ha interpretat 'El Trencanous', Entrevista a Alice Wonder i a Greta Fernández i Santi Trullenque. Actuació de Joel Reyes.

18/01/2023 00:49:48
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - Ballet de Barcelona, Alice Wonder, Greta Fernández, Santi Trullenque i Joel Reyes Punts de vista - Ballet de Barcelona, Alice Wonder, Greta Fernández, Santi Trullenque i Joel Reyes
Punts de vista - Ballet de Barcelona, Alice Wonder, Greta Fernández, Santi Trullenque i Joel Reyes 00:49:48 18/01/2023
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Fantasia, màgia i romanticisme són alguns dels ingredients que trobem a 'El Trencanous', una de les grans obres mestres de Txaikovski. A aquesta partitura tan universal, el Ballet de Barcelona li ha afegit la seva elegància habitual al plató de 'Punts de vista'. Els podreu veure en directe al Teatre Aliança els dies 20, 21 i 22 de gener.

L'artista Alice Wonder ha parlat de la seva candidatura al Benidorm Fest amb el tema 'Yo quisiera', una aposta molt personal que va sorgir fruit de la improvisació en un moment molt important de la seva vida.

Andorra és molt més que esquiadors, influencers i productes amb descompte. Andorra té un passat que guarda històries fosques i crues com la que ens explica 'El fred que crema', un film dirigit per Santi Trullenque i protagonitzat per l'actriu Greta Fernández.

Aquest 2023, Joel Reyes celebra tres aniversaris: 20 anys d'ençà que es va traslladar a Madrid, 30 anys damunt dels escenaris i 50 anys de vida. Per celebrar-ho publica 'El blues del perdedor', un àlbum recopilatori amb les cançons de les quals se sent més orgullós.

Ficha técnica
Dirigido por
Juan Fermín Gómez
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán