Punts de vista a casa - Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah
Punts de vista  Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah

Punts de vista a casa - Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah

Disponible hasta 21-02-2222

27/08/2020 00:24:26
Recomendado para todos los públicos
Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah
Rozalén, Sergi López, Ballet de Barcelona i Mercrominah 00:24:26 27/08/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Dijous 'Punts de vista a casa' comptarà amb la cantant Rozalén i l'actor Sergi López. A més, la secció de Paula Hergar, el Ballet de Barcelona, la il·lustradora Mercrominah, #PoesíaEnTuSofá i les novetats del Primavera Sound.

Aquesta setmana Tània Sarrias entrevistarà la cantant Rozalén, que acabarà el programa cantant el seu darrer single, i l'actor Sergi López per parlar de com porta la situació i del seus projectes.

D'altra banda, el programa s'endinsarà en el món de les sèries amb la col·laboradora del programa i experta serièfila, Paula Hergar, i les propostes més interessants del moment.

'Punts de vista a casa' també comptarà amb els ballarins de Ballet Barcelona, que mostren en un vídeo com cadascun amb una improvisació però connectats des de casa no han parat de ballar. I la il·lustradora Mercrominah explicarà amb els seus dibuixos la seva visió sobre el confinament.

A més, #PoesíaEnTuSofá amb l'actriu Inma Cuesta i totes les novetats del Primavera Sound que s’havia de celebrar aquesta setmana però que ja té data de tornada, al juny de 2021.

Ficha técnica
Dirigido por
Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán