arriba Ir arriba

Un any trastocat per la covid-19

El 2020 serà recordat per l'any que ens va colpejar la covid-19 i que ho va capgirar tot

anterior siguiente
11 Fotos 10 / 11 ver a toda pantalla
  • coronavirus, neologisme de l'any 2020

    Coronavirus, neologisme de l'any

    'Coronavirus' s'ha imposat com el neologisme de l'any 2020en la votació popular promoguda per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Amb un 15,8% dels vots,ha superat 'videotrucada'(12,8%). Més enrere han quedat conspiranoic-a, mascareta, teletreballar, infodèmia, grup bombolla, desconfinament, traçabilitat i desescalada. La guanyadora podria aparèixer aviat alDiccionari de la Llengua Catalana.
  • 2020, un any marcat per la COVID - Vacuna

    Les vacunes de l'esperança

    És la gran esperança de cara al 2021 per frenar la pandèmia.Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sputnik V, Sinovac, Janssen... Són més d'una desena les vacunes que ja han arribat a la fase final. En menys d'un any, la ciència, la indústria i els governs han participat en unacursa mundial per ser els primersa subministrar-la. Es comença a veure la llum al final del túnel?
  • 2020, un any marcat per la COVID - Residències gent gran

    Els més castigats per la pandèmia

    Els nostres avissón els que més ens han fet patir. Les residències es van convertir enuna trampa mortal, sobretot en la primera onada de la pandèmia. Gairebéla meitat dels morts per covid-19a Catalunya durant el 2020 han estat residents d'aquests centres. És per això que la vacunació ha començat per ells, el col·lectiu més vulnerableal maleït virus.Josefa Pérez, de 89 anys i resident a laFeixa Llargade L'Hospitalet, ha estatla primera arebre la vacunaa Catalunya.

Últimas fotogalerías Televisión

Ver más contenido destacado