arriba Ir arriba

Un any trastocat per la covid-19

El 2020 serà recordat per l'any que ens va colpejar la covid-19 i que ho va capgirar tot

anterior siguiente
11 Fotos 3 / 11 ver a toda pantalla
  • 2020, un any marcat per la COVID - Mascareta i gel hidroalcoholic

    Mascareta i gel hidroalcohòlic

    Mascareta:És ja un element tanhabitual com sortir al carrer amb les sabates posades. Les autoritats van debatre durant setmanes si havia de ser obligatòria o no, fins que van començar a repetir com un mantra el lema 'Distància, mans, mascareta'. Gel: N'hi ha allà on siguis, a casa, a la feina, al supermercat, la botiga de barri, els bars o els restaurants. La neteja constant de les mans, clau per evitar contagis.
  • 2020, un any marcat per la COVID - Aplaudiments de les 20h

    Aplaudiments de les 20h als sanitaris

    Tots els professionals sanitaris van rebre l'escalf de la població ambaplaudiments diarisquan va esclatar la pandèmia. Metges, infermeres i altres professionalshan fet esforços i acumulat hores extra per fer front alcol·lapse del sistema sanitari. Han treballat en condicions extremes, que els han portat també a jornades de vaga per reclamar millors condicions de treball. Policies, bombers, ambulàncies, mestres, personal de neteja...Tot el nostre reconeixement.
  • 2020, un any marcat per la COVID - Confinament de la Conca d¿òdena i el Segrià

    L'estigma dels confinaments per zones

    LaConca d'Òdenava ser la primera a patir un confinament a Catalunya, fins i tot abans de la declaració de l'estat d'alarma a tot Espanya. Una decisió que als seus habitants els va fer sentir estigmatitzats. Després de la desescalada,el Segriàva viure el primer gran rebrot del virus. Els contagis entre els temporers va posar en el punt de mira el seu model d'acollida.

Últimas fotogalerías Televisión

Ver más contenido destacado