Segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), una quarta part de la terra lliure de gel del planeta s’utilitza per pasturar bestiar. Una quarta part. A més, un terç de totes les terres de cultiu s’utilitza per produir-hi aliments pel bestiar.
La indústria ramadera també és una font enorme de gasos d’efecte hivernacle. la FAO calcula que la ramaderia és responsable del 14,5% de les emissions mundials d’aquests gasos.
Segons una investigació de la Universitat d'Oxford, fer-se vegà és la "manera més important" de reduir el Nostre impacte al planeta. I això és abans de tenir en compte els arguments ètics per menjar animals de granja industrial… Mentre estàvem confinats vam pensar que la natura ens estava picant el crostó. Per tant, si en algun moment podíem pensar en fer-nos vegans és ara, Després del col·lapse.
Amb la participació de,
·Maria Marena, dietista-nutricionista i màster en Medicina Preventiva i Promoció de la Salut.
·Laura Ruis, periodista vegana.
·Marta Tafalla, Doctora en Filosofia i professora d'ètica i estètica a la UAB.