Enlaces accesibilidad
A Figueres

Mor l'home abatut per la policia que havia disparat contra els agents i unes familiars

  • L'agressor tenia 8 ferides a la cama i al tòrax pels trets i ha mort finalment
  • Les primeres investigacions descarten violència de gènere i la principal hipòtesi és una discussió familiar per un tema econòmic

Per
Domicili on han passat els fets amb presència dels Mossos d'Esquadra
Domicili on han passat els fets amb presència dels Mossos d'Esquadra

Un home d'uns 71 anys ha mort aquest dimarts a la nit, després que la Guàrdia Urbana de Figueres intentessin reduir-lo i ser alertats per la seva excunyada i neboda. L'agressor tenia diverses ferides a la cama i al tòrax i ha mort a l'hospital de Figueres, on l'han traslladat.

Ara per ara, els agents que duen a termes les primeres investigacions descarten violència de gènere i la principal hipòtesi és una discussió familiar per un tema econòmic.

Els fets van passar cap a les vuit del vespre al domicili familiar situat al carrer Indiquetes, a la zona de l'Aigüeta. L'home portava una escopeta i amenaçava les dues dones, que s'han refugiat a l'interior de l'habitatge, i ha obert foc.

Un cop dins han trucat una veïna, que és agent de la Guàrdia Urbana i que els ha donat instruccions de tancar-se dins el pis i ha avisat la policia. Els agents s'han presentat al domicili i ha començat a disparar. La Guàrdia Urbana ha respost amb diversos trets i ha ferit l'home, finalment, de manera fatal.

L'Hospital de figueres assegura a RTVE Catalunya que va entrar amb parada cardiorespiratòria. Els equips mèdics van aconseguir revertir la el seu estat, però va acabar morint passades les 22 hores a causa de les 8 ferides de bala.