Enlaces accesibilidad

Paco Jémez, nou entrenador de la UD Eivissa

  • Contractat fins a final de temporada en substitució de Juan Carlos Carcedo
  • La permanència és l'objectiu però no renuncia a res

Por
Paco Jémez mostra la camiseta de la U.D. Eivissa, equip que dirigirà a partir d'ara
Paco Jémez mostra la camiseta de la U.D. Eivissa, equip que dirigirà a partir d'ara

Paco Jémez ja és el nou entrenador de la U.D Eivissa Avui ha estat presentat a Can Misses i ha explicat quins seran els seus objectius. Diu jémez que el primer serà la permanència, però que no renuncia a res, a una Segona Divisió tan complicada.

Un dels més mediàtics

Futbol ofensiu i alegre

L'exentrenador del Rayo Vallecano, Las Palmas i Granada és un dels més mediàtics del futbol espanyol. Les seves rodes de premsa fan la volta al món a causa del seu caràcter i a la seva sinceritat. El tècnic ja ha promès el "futbol ofensiu i alegre" que el caracteritza per intentar eliminar la mala dinàmica de l'equip de cara a porteria, on només du 2 gols en 8 partits. Aquest estil de joc provoca que els seus partits sempre siguin entretinguts i poques vegades acabin sense gols. Encara que l'equip s'exposa a golejades si el sistema no funciona.

Canviar la mala inèrcia

L'objectiu del canari és canviar la mala inèrcia de l'equip, que dur 6 partits sense guanyar, per fermar la permanència i poder mirar cap a dalt. El tècnic de cinquanta-un anys té una àmplia experiència a la categoria de plata, on ha dirigit més de 150 partits, també ha dirigit 190 partits a primera i ha estat un any a l’estranger entrenant al Cruz azul de Mèxic.

Destitució de Juan Carlos Carcedo

A pesar del magnífic inici de temporada, amb cap derrota als primers 7 partits, i d'haver estat el tècnic de l'ascens, Amadeo Salvo no va tenir cap objecció en destituir a Juan Carlos Carcedo després de la seva primera mala ratxa, quan només va obtenir 3 punts dels darrers 18. L'empresari valencià és una autèntica màquina de triturar entrenadors quan la situació no és del seu gust. L'UD Eivissa ha tingut 11 tècnics en els seus sis anys de vida. Així i tot, el president de l'entitat assegura que, sempre que ho ha fet, l'equip ha anat cap amunt. Veurem si Paco Jémez és capaç d'aguantar tot el que resta de temporada.