Enlaces accesibilidad
Successos

Desarticulada la banda que robà joies i doblers a la casa eivissenca de Ronaldo Nazario

  • Li robaren tres milions en joies i doblers a Marco Verratti, jugador del PSG
  • Era una banda itinerant que viatjava per la península i Eivissa

Por
La banda estava especilitzada en el robatori també de rellotges d'alta gama.
La banda estava especilitzada en el robatori també de rellotges d'alta gama.

La Policia Nacional ha desarticulat una banda que presumptament robava a les cases de famosos i futbolistes, com ara la que té l'exfutbolista brasiler Ronaldo Nazario a Eivissa. Han estat detenguts cinc homes, quatre albanesos i un espanyol, i una dona romanesa acusats de robar efectes personals del jugador del PSG Marco Verratti, la matinada del 27 de juny, a aquesta casa propietat de Ronaldo. Verratti hi estava allotjat i els lladres li varen sostreure tres milions d'euros en joies i doblers en efectiu.

Operació Marenostrum

La banda està relacionada amb quinze robatoris més a cases i viles de luxe a les províncies d'Alacant, Màlaga i Múrcia. Les primeres detencions de l'Operació Maresnostrum es varen produir dia 28 de juny quan els presumptes lladres havien escapat d'Eivissa i arribaren en vaixell a Dènia. Els policies de paisà varen interceptar el vehicle en el qual viatjaven dos membres de la banda i en el compartiment de l'airbag del copilot hi varen trobar rellotges de luxes robats a Marco Verratti. La resta dels efectes robats estaven amagats a altres compartiments del cotxe.

Els investiguen des del 2021

La investigació de la policia va començar el 2021 quan es varen produir robatoris a cases de luxe habitades per empresaris i famosos a la Costa del Sol, Múrcia i Eivissa durant dates assenyalades, com ara la Nit de Cap d'Any o el dia de Cap d'Any. Es calcula que es varen robar efectes valorats en 300.000 euros.