Enlaces accesibilidad

Detengut un home que intentava sortir d'Eivissa amb una furgoneta carregada d'objectes robats 

  • El vehicle estava ple d'electrodomèstics, bicicletes i aparells electrònics
  • Tot s'exposarà al quarter de Sant Josep de sa Talaia

Por
La furgoneta va despertar les sospites de la Guàrdia Civil
La furgoneta va despertar les sospites de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detengut un home que volia fugir d'Eivissa cap el Marroc amb una furgoneta plena d'objectes robats. L'home va ser detengut al port d'Eivissa pels agents que vigilen les entrades i sortides dels vaixells que uneixen Eivissa amb la resta de destinacions marítimes.

Durant una inspecció rutinària

Durant una de les inspeccions rutinàries al port d'Eivissa, agents de la secció de Fiscal i Fronteres observaren una camioneta de grans dimensions carregada d'objectes que cridaren l'atenció de les forces de seguretat. Quan obriren les portes del vehicle comprovaren que l'home no podia justificar ser el propietari del carregament. Quan els guàrdies civils feren les comprovacions oportunes varen poder veure que la majoria dels efectes havien estat robats.

Des de bicicletes a rentadores

Els agents varen trobar dins la furgoneta bicicletes, televisors, eines, peces de robar amb els dispositius antirobatoris, rentadores i aparells electrònics de tota casta. Ara la investigació de la Guàrdia Civil se centra en la devolució de tots aquests objectes als seus legítims propietaris. Per això, tot el carregament de la furgoneta s'exposarà al quarter de la Guàrdia Civil de Sant Josep de sa Talaia, a l'espera que els perjudicats dels robatoris es personin a les dependències i puguin reconèixer els seus efectes per poder recuperar-los.