Avui destaquem mangos de Màlaga, codonys, el tram final del raïm moscatell, les primeres castanyes i també les primeres bledes.
Cada dimecres al migdia escoltem les propostes culinàries de Carme Ruscalleda relacionades amb els productes de temporada i els que estan a millor de preu, que ens apropa la portaveu dels majoristes de Mecabarma, Elisabeth Carvajal.
Avui destaquem mangos de Màlaga, codonys, el tram final del raïm moscatell i les primeres castanyes. Hortalisses de l'estiu, ara en el millor moment i ja les primeres bledes i molta carabassa. També ens aconsellen rodó de vedella, coll de porc, pollastre del Penedès. Del peix ens recomanen el salmó i del Catàbric, cua de rap i lluç de pinxo.
La Carme Ruscalleda ens explica com fer codonyat, amb dues propostes, fer-ne un de normal i un altre amb panses, on afegirem panses a trossos, gingebre, pebre de Jamaica, clau d'olor, pebre negre, per acompanyar carn de cacera o formatges. També ens ha donat els detalls per a fer un Rissoto de carabassa i hi podríem afegir uns rovellons de temporada. La Carme també ha fet una Oda al moniato.