Carme Ruscalleda ens explica què fer amb les fulles tendres de cols i naps, consells per a fer hamburgueses amb el coll de vedella i 'pernil d'ànec'.
Hem començat el programa de cuina i productes de mercat dels dimecres parlant de fruites amb l'Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna i de les propietats del kiwi, que ara està en el bon moment. Carme Ruscalleda recorda la frase: "Una mica de tot i un molt de res". És el punt àlgid d'hortalisses com Cols coliflors, bròquils o naps. I ja hem començat a parlar de calçots. De carn destaca el xai i el cabrit amb preus a la baixa, com la vedella i el magret d'ànec. De peix lluç 'de volanta' i de marisc cloïssa blanca.
Carme Ruscalleda ens explica que no llencem les fulles tendres de cols i naps que les podem cuinar i també amb beixamel gratinada al forn. Uns consells per a fer hamburgueses amb el coll de vedella posar-hi una mica de ceba sofregida i farcir-les amb un formatge que es fongui, amagat a dins l'hamburguesa. La xef Ruscalleda ens ha donat les indicacions per a cuinar el magret d'ànec amb tots els ets i uts, i deixar-lo repossar al rebost per convertir-lo en pernil.