Hem parlat dels productes Top! d'aquestes festes des de litxis, pitaya, rambutan o cumquats, el raïm de Cap d'Any o el marisc.
Avui els productes que ens porta l'Elisabeth Carvajal dels majoristes de Mercabarna són els productes Top! Des de fruites exòtiques, com els litxis, la pitaya, el rambutan, la carambola o els cumquats i també del raïm de Cap d'Any. Avui hem parlat de gaudir de l'àpat amb tots els sentits, també els visuals amb flors i amb minihortalisses. De la Galantina de pularda, un entrant típic de Nadal i del més destacat: el marisc, escopinya, cloïssa, llamàntol, gamba vermella escamarlà i navalla del Delta.
Carme Ruscalleda ens dona les indicacions per un plat estrella: Rostit amb dàtils frescos. Ho podem fer amb una espatlla gran o una cuixa petita de xai o també amb dues llamineres de porc que hi posarem els dàtils al mig i les lligarem. A una safata de forn i posem la carn i un parell de cullerades de greix de porc, durant 30 minuts al forn. Hi courem mentrestant dues pomes que tallarem en vuit trossos, vinagre de poma, el suc de mitja llimona, una cullerada de mel i farigola. Ho triturarem i el xarop el posarem damunt del rostit. La Carme també ha recordat la mítica lasanya de llamàntol del Sant Pau.