Carme Ruscalleda ha volgut destacar l'estrella "verda" aconseguida pel Celler de Can Roca a la Gala de les estrelles Michelin.
L'Elisabeth Carvajal, la portaveu dels majoristes de Mercabarna ens ha explicat que els productes de Nadal estan a punt com la pinya o els fruits vermells, a preus molt estables. Cols, bledes, pastanagues o tomates xerris de colors, les mini-hortalisses com cogombrets per fer "crudités". De peix aconsellen el corball, que deia Josep Pla, que era el millor peix del mediterrani i també les vieires.
La Carme Ruscalleda ha començat explicant que està molt contenta de l'estrella "verda" que han atorgat al Celler de Can Roca els distintius de la Guia Michelin. Avui ha donat idees per cuinar la pinya en un rostit i també hem debatut sobre si és adequat d'incloure pinya a la pizza. Dels fruits vermells en destaca que actuen com a desengreixant de torrons i neules. Ha remarcat que cal guardar bé els productes que ens sobrin dels rostits o escudelles ben desossat i tapat per evitar l'oxigen. La Carme ens ha donat un consell "japonès" per preparar les gambes.