També parlem de la llebre, que Carme Ruscalleda considera "el top de la caça menor", i ens proposa una recepta del segle XVIII "Llebre a la Royale".
Carme Ruscalleda ens recorda que ahir va ser Sant Pau Festa d'hivern a Sant Pol de Mar i ha recordat la dita: "Per Sant Pau una hora cau". Hem començat a fer repàs dels productes en el millor moment que ens porta cada setmana la portaveu dels majoristes de Mercabarna, Elisabet Carvajal. De les fruites destaquen les maduixes i gerds, que són molt bones per separat i juntes. La xef recomana fer-ne un "duo dinàmico" i afegir-ne amb taronja, maduixa i gerds o fer una coca al forn o fer confitura. També és moment d'alvocats i mangos. D'Hortalisses calçots i carxofes, alls tendres i la tòfona, que segueix en el millor moment. I de la carn hi ha preus estables del xai o vedella i últimes setmanes de la caça com la llebre. De peix i marisc: navalla gallega, cloïsses, cua de rap -que modera el preu- i llobarro salvatge.
Carme Ruscalleda ens proposa fer un estofat vegà amb carxofes, calçots i alls tendres i després de reposar dos minuts i ratllem una tòfona, excel·lent. De la llebre, Carme Ruscalleda la considera "el top de la caça menor", i ens proposa una recepta del segle XVIII "Llebre a la Royale" que penjarem al web, com un paté calent i et menges el bosc, per gent que agradi els gustos intensos d'hivern. La Carme Ruscalleda ens ha fet campanya del "Jo menjo peix" hem de formar a la canalla que s'acostumin a les espines, "acaba sent una pràctica i el millor lloc per formar-los és a casa".