La meravellosa pel·lícula de dos cuiners que revolucionen Cadaqués i al pintor Salvador Dalí. Parlem amb el seu director David Pujol, i amb l'actor José Ángel Egido.
Després de la seva estrena a la secció Oficial Premiere del Festival de Màlaga i el seu pas pel Bcn Film Fest, el primer llargmetratge de ficció de David Pujol arriba als cines el proper 14 de juliol de la mà d'Alfa Pictures.
Protagonitzada per José García, Ivan Massagué, Clara Ponsot, Nicolas Cazalè, Pol López i Paco Tous, aquesta és una faula deliciosa sobre l'art de la vida, l'amor i el menjar. Narra les desventures de dos germans cuiners professionals i un excèntric propietari d'un quiosquet de platja a Cadaqués, en un ambient caòtic a mig camí entre la comèdia, el romanticisme i el drama.
Dos germans, Fernando i Alberto, xefs del restaurant francès més important de Barcelona escapen a Cadaqués per les inclinacions polítiques d'un. Un cop allà seran conquerits per l'ambient màgic de Cadaqués amb el Rei Dalí al capdavant del lloc. Jules, l'excèntric i cridaner amo del Surreal -una guingueta de platja- els dóna feina com a fregaplats i els farà compartir la seva obsessió per Salvador Dalí. Aquesta admiració pels núvols de Jules portarà els germans per accidentades i surrealistes aventures, a través de les quals hauran d'aprendre a estimar i treballar.