Carme Ruscalleda ens proposa avui un 'Rostit de costella de porc amb peres' pel que necessitarem 800 gr. de costella de porc tipus 'ribs'.
Aquesta setmana Elisabeth Carvajal portaveu dels majoristes de Mercabarna ens destaca de fruites la pera magallona, una pera menuda, tipus la de Sant Joan. Hortalissa, amb la que Carme Ruscalleda ens proposarà com a acompanyant d'un plat de carn. També hi ha molt carabassó a bon preu. El tenim de proximitat sobretot del Baix Llobregat. De carn: Conill del Matarranya, guatlles i pollastrons. De peix és una setmana de peix blau.
I Carme Ruscalleda ens proposa avui un 'Rostit de costella de porc amb peres'. Necessitarem: 800 gr. de costella de porc (a talls tipus "ribs") oli d'oliva, sal i pebre- 100 ml de brandy, 600 gr. de peres (tipus magallona), 2 litres d'aigua, 200 gr. de sucre, una llimona i com a ingredient opcional: 50 ml. de eau-de-vie de pera.