La Matinera   Sofia Janer: Pastís de formatge, la seqüela 30/10/2024 11:47

Les segones parts no són sempre dolentes. Ho ha demostra la Sofia Janer, qui ens comparteix la seva recepta de pastís de formatge i ens recomana els millors establiments per menjar-ne.

I com compartir és de guapes, us deixem aquí la recepta: Pastís de formatge basc

Ingredients per la base:

- 250g galeta

- 120g mantega

Ingredients Cheesecake:

- 750g formatge crema

- 50g formatge de cabra

- 250g nata 35%mg

- 300g sucre

- 6 ous

- 25g maizena

- 1 polsim sal

- 1⁄2 pell llimona ratllada

Elaboració Base:

Pas 1: fonem la mantega i la barregem amb les galetes.

Pas 2: les afegim a un motlle desmuntable folrat amb paper de forn.

Pas 3: ho congelem durant 1h.

Elaboració Cheesecake:

Pas 1: posarem tots els ingredients en un bol o una gerra.

Pas 2: triturarem amb el túrmix evitant incorporar aire.

Pas 3: ho abocarem en un motlle de 22-24 cm i fornejarem a 200ªC amb

aire de 30’ a 40’ o fins que el pastís adquireixi coloració i balli pel centre.

Pas 4: deixarem reposar almenys 4h a temperatura ambient abans de

desemmotllar.

La Matinera
Más opciones