Les segones parts no són sempre dolentes. Ho ha demostra la Sofia Janer, qui ens comparteix la seva recepta de pastís de formatge i ens recomana els millors establiments per menjar-ne.
I com compartir és de guapes, us deixem aquí la recepta: Pastís de formatge basc
Ingredients per la base:
- 250g galeta
- 120g mantega
Ingredients Cheesecake:
- 750g formatge crema
- 50g formatge de cabra
- 250g nata 35%mg
- 300g sucre
- 6 ous
- 25g maizena
- 1 polsim sal
- 1⁄2 pell llimona ratllada
Elaboració Base:
Pas 1: fonem la mantega i la barregem amb les galetes.
Pas 2: les afegim a un motlle desmuntable folrat amb paper de forn.
Pas 3: ho congelem durant 1h.
Elaboració Cheesecake:
Pas 1: posarem tots els ingredients en un bol o una gerra.
Pas 2: triturarem amb el túrmix evitant incorporar aire.
Pas 3: ho abocarem en un motlle de 22-24 cm i fornejarem a 200ªC amb
aire de 30’ a 40’ o fins que el pastís adquireixi coloració i balli pel centre.
Pas 4: deixarem reposar almenys 4h a temperatura ambient abans de
desemmotllar.