L'Entrellat   Carme Ruscalleda: Castanyada, codonys i bolets 30/10/2024 09:23

Benvinguts a la secció de la nostra xef Carme Ruscalleda, en companyia de l'Elisabeth Carvajal! Aquesta setmana, la castanya es converteix en la protagonista indiscutible, amb preparacions que ens escalfaran l'hivern. A més, explorarem altres fruits de temporada com els irresistibles dàtils frescos i la sorprenent pitahaya d'Andalusia, que cada cop guanya més protagonisme a les nostres fruiteries. I no oblidem les delícies de la tardor: codonys, caquis i clementines que ens faran gaudir dels sabors més autèntics. També parlarem de les hortalisses que omplen els mercats, com les carabasses i els moniatos, i dels bolets que són un regal de la natura. Finalment, ens endinsarem en les opcions de carn, amb el xai i el cabirol, així com en peix i marisc, on el lluç de palangre i les navalles prometen sorprendre'ns. Estigueu atents, perquè avui us portem a fer un viatge gastronòmic que no us podeu perdre!

L'Entrellat
Más opciones