A la secció d’aquesta setmana, els productes de temporada arriben al mercat amb tot el seu sabor i qualitat! Els cítrics de Castelló, el codony de Lleida, les castanyes, magranes i caquis són les estrelles de la temporada tardorenca. Us animo a provar un deliciós codonyat especiat! Els bolets estan en plena temporada: rovellons, ceps i trompetes de la mort. També tenim bròquil, carbassa i pastanagues per preparar delicioses menestras o panachés d’hortalisses. El porc segueix amb bons preus, però us recomano provar el cabirol per a un estofat robust. I no oblidem els peus de porc, perfectes per bullir i gratinar amb alls tendres. El congre és ideal per a guisats i brous, i el lluç de palangre del Cantàbric es cuina de mil maneres. També és un bon moment per tastar ostres del delta de l'Ebre i navalles de Galícia. Un repertori de sabors irresistibles per gaudir aquesta setmana!
L'Entrellat
Carme Ruscalleda ens explica com preparar un flam de bolets
06/11/2024
17:39