L'Entrellat   Campió del món de Panettone: "Un bon Panettone clàssic és com una cantata de Bach" 18/12/2024 54:41

Ens desplacem a la pastisseria Suca'l de Barcelona al barri de Sant Andreu. Parlem amb el seu mestre pastisser, Ton Cortés, guanyador del millor Panettone del món

Avui com cada dimecres, entrem a la cuina amb la Carme Ruscalleda, les seves receptes ja fa dies que tenen molt gust a Nadal.

I amb l’Anna Córdoba ens desplacem a la pastisseria Sucal de Barcelona al barri de Sant Andreu. És on es fa el millor Panettone del món. Estem convençuts que l’Anna el tastarà.

La proposta teatral de la Cristina Brondo té molt a veure amb la pel.lícula “Atrapat en el temps”, del 1993 i interpretada per Bill Murray i Andie McDowall. Ens acompanyen a l'estudi el Manu Guix i l'Ernest Fuster per presentar el musical "El dia de la Marmota".

I també tenim temps per reflexionar sobre la càrrega mental i feina que comporta el nadal. I és que complir amb totes les tradicions i aconseguir que les festes siguin un èxit exigeix un esforç extra de treball i energia que sovint recau en les dones. En parlarem amb el Francesc Núñez, professor dels Estudis d’Art i Humanitats de la UOC.

L'Entrellat
Más opciones