L'Entrellat   Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025 09/12/2024 54:12

Òscar Ordeig: "És una gran oportunitat per explicar al món el potencial agroalimentari que tenim"

Comencem la segona hora de l'Entrellat d'aquest dilluns parlant d'intel·ligència artificial. A la seva secció sobre IA, la Montserrat Rigall ens explica la manera com aquesta tecnologia està transformant el món de l'esport i ens presenta algunes de les últimes novetats del sector.

També us convidem a visitar l'Espai Francesca Bonnemaison per veure l'exposició "Silencis", que dona veu a dones grans que han fet la seva vida sota l'ombra del masclisme. En parlem amb l'artista Susana Malagón i amb la Sonia Ruiz, coordinadora de l’àrea de feminismes i igualtat de la Diputació de Barcelona.

Tot seguit us expliquem que Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia de l'any 2025. En parlem amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, des del Time Out Market Barcelona, on avui s'ha presentat el pla d'actuacions per impulsar aquesta iniciativa.

Acomiadem el programa d'avui amb la secció de la Marta Pontnou, que ens fa riure amb les seves reflexions sobre els filtres a les xarxes socials.

L'Entrellat
Más opciones