Prezentamos el livro "Gastrosimbología, descifrando las claves ocultas de la gastronomía judía" del Chef Javier Zafra, kon apoyos de la Red de Juderías de España. Mos topimos musafires en la Prezentasión-degustasión de este livro en Madrid ke mos eksplika las rechetas i aonda en los simbols de la kumida djudía i sefardí, para konoser los signifikados de los rituales, ansí komo el motivo por el kualo se meten algunos alimentos en la mesa festiva, en las distintas festividades djudías, una visión únika para atar la kumida kon la istoria i la identidad. Palavras de Javier Zafra, Chef i Investigador de Gastronomía Istórika, Direktor del Proyekto Gastronómiko "Sabores de Sefarad" de la Red de Juderías de España, ke mos prezenta su muevo livro. Kante tradisional "Morenika", en la interpretasión de Marga Grajer.
Luz de Sefarad
'Gastrosimbología, claves ocultas en la gastronomía judía'
02/03/2024
07:06