Durant el congrés, s'atorgaran reconeixements a els Premis Cuiner 2024, el millor Panettone d'Espanya o el Plat preferit dels catalans de la revista Cuina.
La Fira de Barcelona acull durant 3 dies el Gastronòmic Fòrum Barcelona. Un esdeveniment que fins demà acollirà 350 empreses i 130 ponents per valorar la situació actual de l'àmbit de la restauració i el futur del sector. Sota el lema "Re-pensem la Restauració", s'analitza la responsabilitat social, l'ús de productes ecològics, la implementació de les noves tecnologies en la gestió dels restaurants i la conciliació laboral.
Amb la mirada posada el 2025, quan Catalunya esdevindrà Regió Mundial de la Gastronomia, es posa sobre la taula el valor de la cuina catalana, així ens ho explica Pep Palau. El relleu generacional també és un dels eixos temàtics de l'esdeveniment i que és protagonitzat pels fills d'alguns dels xefs amb més renom de Catalunya com ara Martí i Marc Roca o Guillem Pérez | Informa: Míriam Andreu