El llibre neix d'una trobada entre Ferran Adrià i Luis Racionero i l'ha publicat la fundació El Bullifoundation del cèlebre cuiner.
Parlem amb l'Alexis Racionero del llibre que va escriure amb el seu pare Luis Racionero: La fisiología del gusto del S.XXI. Es trata d'una rèplica contemporània del cèlebre Physiologie du goût, de Jean-Anthelme Brillat-Savarin, una de les obres més icòniques de la gastronomia publicada a França fa 200 anys. El llibre neix d'una trobada entre Ferran Adrià i Luis Racionero i l'ha publicat la fundació El Bullifoundation del cèlebre cuiner. Luis Racionero va ser un esteta i un hedonista i se'l pot qualificar com un dels darrers grans gourmets del país. El llibre pretén rescatar el plaer de la gastronomia i de la cultura que l'envolta. Per al seu fill Alexis, que ha acabat l'obra que va començar el seu pare, el millor llegat que ha rebut com a fill és la transmissió de l'Art de Viure. Amb Cristina Hernández.