El Nàstic de Tarragona es queda sense ascens i probablement serà durament sancionat pels insults i les amenaces que va rebre l'equip arbitral

23/06/2024 00:01:04
La nit més negra i cruel pel Nàstic de Tarragona La nit més negra i cruel pel Nàstic de Tarragona
La nit més negra i cruel pel Nàstic de Tarragona 00:01:04 23/06/2024
Sinopsis

Nit per oblidar al Nou Estadi. El Nàstic va haver de jugar amb 10 una hora per l'expulsió per doble groga de Nacho i malgrat això va aconseguir empatar el playoff amb un gol de Godoy. A la pròrroga Santamaría posava el 2-0 i feia somiar els grana amb l'ascens. Però el Málaga va reaccionar i va marcar dos gols, l'últim al temps de descompte.

Ni els jugadors ni l'afició s'ho van prendre bé, i el club s'exposa ara a una dura sanció perquè l'àrbitre Mallo Fernández, que ja havia aturat el partit durant uns minuts pel llançament d'objectes al terreny de joc, va recollir a l'acta greus incidents. Va haver de ser escortat per la polícia, va rebre amenaces de mort i assegura que la crispació era tal que quan era al vestidor va patir per la seva integritat física i la dels seus companys.