Enlaces accesibilidad
En Directe a Ràdio 4

Confitura d'albergínia, amb Carme Ruscalleda

  • Ens caldrà: 1 quilo d'albergínies, 600 gr. de sucre, 400 gr. d'aigua, 1/2 branca de canyella i el suc d'una llimona
  • Programa de cuina amb Carme Ruscalleda a En directe a Ràdio 4

Per
En Directe a Ràdio 4 - Confitura d'albergínia, amb Carme Ruscalleda

La xef Carme Ruscalleda ens dóna idees per cuinar i avui una recepta ben senzilla: "Confitura d'Albergínies"

  • 1 quilo d'albergínies

L'almívar:

  • 600 gr. de sucre
  • 400 gr. d'aigua
  • 1/2 branca de canyella (lligada per evitar que es desfaci)

La final:

  • el suc d'una llimona

ELABORACIÓ:

  1. En una cassola adequada al volum de la confitura que us disposeu a elaborar, feu arrencar el bull a l'aigua amb el sucre, la branca de canyella i reserveu-ho.
  2. Renteu i talleu les albergínies amb la pell a daus de 2 x 2 cm feu-los coure preferentment al vapor durant 15 minuts. (si no disposeu d'un estri o forn de vapor, feu-lo coure amb aigua bullent durant 10 min.)
  3. Passeu els daus cuits pel passapuré, pel disc de forat gros i poseu el puré granulós obtingut a la cassola amb l'almívar preparat amb el sucre i l'aigua i la branca de canyella. Feu-ho coure tot junt durant 25 m. Aneu remenant la mescla de tant en tant.
  4. Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi el suc de la llimona, mescleu bé i la confitura ja és llesta!

Radio

anterior siguiente