Enlaces accesibilidad
Dijous 24 de febrer a les 19h a La 2

Justo Molinero, a "Gent de Paraula"

  • El President i fundador de Ràdio Tele Taxi explica els seus orígens, com ha arribat a ser un empresari d'èxit, la seva militància a Convergència i algunes intimitats més

Por
Cristina  Puig, presentadora "Gent de paraula"
Cristina Puig, presentadora "Gent de paraula"

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dijous a les 19h per La 2 de TVE.

"Gent de Paraula" el programa d'entrevistes que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rebrà aquesta setmana el polifacètic Justo Molinero.

Cristina Puig entrevista Justo Molinero, empresari de la comunicació i locutor radiofònic. La conductora del programa repassa amb ell els seus orígens a Villanueva de Córdoba, l'arribada a Barcelona als 17 anys, l'etapa en que va treballar com a mecànic i l'època en que fa de taxista i crea Ràdio Tele Taxi.

Cristina Puig també descobreix la faceta més íntima d'aquest personatge que es declara "home de Pujol", que confessa la seva militància a Convergència, la seva passió per la Pantoja i la Jurado, els amics i enemics que li han sortit des que s'ha convertit en un personatge famós, el bon record que li va quedar quan el Papa Joan Pau II els va rebre en audiència a Roma a ell i la seva dona o la visita que prepara properament per veure Benet XVI.

RTVE

anterior siguiente