Sergi Arola, a "Gent de Paraula"
- Entre d'altres coses, el cuiner explicarà la seva etapa com a component del grup de rock Los Canguros
"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dijous a les 19h per La 2 de TVE.
"Gent de Paraula" el programa d'entrevistes que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rebrà aquesta setmana el cuiner Sergi Arola.
Sergi Arola és un dels cuiners més guardonats per la Guia Michelin. Va obtenir-ne dues estrelles quan es va fer càrrec del famós restaurant la Broche de Madrid i l'any 2009, per primera vegada en la història d'aquesta guia, n'hi van atorgar dues de cop pel seu restaurant Gastro, també a Madrid.
Cristina Puig repassarà la seva trajectòria, el boom que ha adquirit l'alta gastronomia catalana/espanyola a nivell mundial, la seva relació amb Santi Santamaria, el seu pas pel Bulli i l'aprenentatge al costat de Ferran Adrià.
Sergi Arola no té pèls a la llengua, diu què pensa i critica, per exemple, que les administracions subvencionin el món de la moda o el cinema i oblidin, en canvi, el món de la gastronomia.
Arola recordarà la seva etapa com a component del grup de rock Los Canguros, les relacions entre Catalunya i Espanya, descobrirà les seves aficions i explicarà què va significar per a ell ser l'escollit per preparar els menús del Papa Benet XVI durant els vols que el van portar de visita a Barcelona i Santiago de Compostela.