Enlaces accesibilidad
Eleccions Generals 2011

"L'Informatiu" emetrà, a partir de dilluns, les entrevistes als 5 candidats a les eleccions generals per Barcelona

  • La periodista Núria Ramírez, a l'edició vespre de "L'Informatiu" entrevistarà la propera setmana els caps de llista dels cinc partits polítics catalans amb representació al Congrés dels Diputats

Por
premsa---nuria-ramirez-informatiu

Dins de la programació que TVE ha previst per la cobertura de les Eleccions Generals del 20 de novembre, dilluns vinent, 7 de novembre s'emetran durant "L'informatiu" les entrevistes als cinc candidats per Barcelona. Es realitzaran del 7 al 10 de novembre al final de "L'Informatiu" (20h a La 2), excepte divendres 11 de novembre que es farà a les 20:30h a La 2.

La periodista Núria Ramírez, conductora de l'edició vespre de "L'Informatiu", entrevistarà els 5 candidats a les eleccions generals per Barcelona des del dilluns 7 fins al divendres 11 de novembre a La 2.

Dilluns serà el torn de Joan Coscubiela candidat d'ICV-EUiA; dimarts el representant d'ERC Alfred Bosch; dimecres el cap de llista del PPC Jorge Fernández Díaz; dijous el candidat de CIU Josep Antoni Duran i Lleida i divendres la cap de llista del PSC Carme Chacón.

Les entrevistes tindran lloc dins de "L'Informatiu" a les 20h a La 2, a excepció de la de Carme Chacón que serà a les 20:30 a La 2.

RTVE

anterior siguiente