Enlaces accesibilidad
Divendres 2 de desembre a les 21:05h a Ràdio 4

"L'altra ràdio" de Ràdio 4 arriba a l'edició 2000 amb l'especial La ràdio és divina

  • El programa comptarà amb la participació de la companyia Las Divinas, Pepa Fernández, Sílvia Tarragona i Xantal Llavina

Por
premsa---prog-laltra-radio

Pocs dies abans que Ràdio 4 celebri els seus 35 anys d’emissions (13 de desembre), aquest divendres 2 de desembre, a les 21:05 el programa "L'altra ràdio", dirigit i presentat per Cinto Niqui, celebrarà la seva edició número 2000 i complirà 32 anys en antena.

Per celebrar l'edició 2000, el programa emetrà l'especial "La ràdio és divina", amb la participació de la companyia Las Divinas i tres divines de la ràdio: Pepa Fernández directora i conductora del programa de Radio 1 "No es un día cualquiera", Sílvia Tarragona directora i conductora de "Afectos en la noche" de Radio 1 i Xantal Llavina directora i presentadora de "Directe 4.0" de Ràdio 4.

L'altra ràdio

Va néixer la temporada 1979-80 com un programa dedicat a la radioafició i la radioescolta i amb el pas dels anys ha esdevingut en un magazine divulgatiu de la cultura audiovisual. Moltes organitzacions i institucions relacionades amb aquest tema han pogut explicar les seves activitats des d’aquest espai genuïnament de ràdio pública. En les tres dècades passades "L'altra ràdio" ha presentat, abans que altres mitjans, les comunicacions telemàtiques (BBS i Internet), els entorns multimèdia (CD-ROM i DVD), la telefonia mòbil (GSM i UMTS), la ràdio i la televisió via satèl•lit, etc.

El programa no ha oblidat mai que la tecnologia està al servei de la comunicació de continguts, de manera que ha actuat com un gran fòrum obert a tots els professionals que treballen en els mitjans audiovisuals. Més de mil professionals han parlat de la seva trajectòria professional i han reflexionat sobre la funció de la ràdio i la televisió. S'han emès reportatges i entrevistes sobre la radiodifusió a un centenar de països i unes 150 emissores municipals i televisions locals catalanes han passat pel programa informant de les seves activitats. El contingut local sempre ha coexistit amb el contingut internacional.

RTVE

anterior siguiente