Enlaces accesibilidad
Divendres 17 d'agost a les 20:30h a La 2

"Moments" reviu el futbol a Catalunya

  • El periodista Xavi Díaz i els ex jugadors Rifé i Alfonseda recorden els inicis del Barça i l'Espanyol

Por
premsa---moments-ral-daz

“Moments", el programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz.

Aquest divendres el món del futbol a Catalunya serà el tema central de "Moments". Reviurem les fites més emotives que ens ha deixat l'esport rei al nostre país just la setmana que comença la lliga envoltada per la polèmica.

De la mà de Xavi Díaz repassarem la història dels equips catalans que juguen o han participat alguna vegada a Primera Divisió. Recordarem els inicis del Barça i de l’Espanyol, i el pas del Sabadell i del Lleida per la màxima categoria del futbol. Amb Joaquim Rifé i Ramon Alfonseda, dos ex jugadors del club blaugrana, recordarem alguns dels títols aconseguits pel club català, des de la Copa del Generalísimo de l’any 1971 fins a la darrera Copa d'Europa.

"Moments" ens portarà a recordar la manera de jugar de Kubala i la passió amb que es vivien els partits quan encara es jugava sempre en diumenge. I és que el futbol, encara que passin les dècades, continua sent un esport de masses.