Enlaces accesibilidad
Dimarts 11 de setembre a les 11:30 a La 2

La 2 emet en directe l'acte commemoratiu de l'Onze de Setembre

  • Els periodistes de TVE Lluís Falgàs i Cristina Puig i el catedràtic de la UAB Ramon Alberch seran els encarregats de retransmetre l'acte des del Parc de la Ciutadella

Por
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

TVE Catalunya connectarà des del Parc de la Ciutadella a partir de les 11:30 i fins a les 13:00 per emetre en directe l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

Lluís Falgàs, periodista especialitzat en informació política i parlamentària i director i presentador del programa "Aquí Parlem"; i Cristina Puig, conductora dels espais "El debat de La 1" i "Gent de Paraula" de TVE, retransmetran, en directe des del Parc de la Ciutadella, tots els actes que esdevinguin, organitzats per la Generalitat. A més, els acompanyarà Ramon Alberch, Director i Vicepresident del Consell Assessor de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la UAB.

Enguany, l'alcalde de Capmany serà l'encarregat del lliurament de la bandera, en representació dels municipis de l'Alt Empordà afectats pel greu incendi d'aquest estiu. A més, la celebració se centrarà en la commemoració de diverses efemèrides: es llegiran poemes i textos per recordar els 125 anys del naixement d'Antoni Maria Alcover, el centenari del naixement de Xavier Montsalvatge, de Pere Calders, de Tísner i de Joan Sales. Així com els 50 anys de l'edició de "La Plaça del Diamant", de la fundació d'Edicions 62 i de la publicació de la novel•la de Joan Fuster, "Nosaltres, els valencians". També es recordarà la mort de J. V. Foix i de Francesc Pujols.

"L'Informatiu" edició vespre dedicat a la Diada

A les 20:00 "L'Informatiu" dedicarà els seus 30 minuts a la Diada de l'Onze de Setembre, emetrà un resums dels actes institucionals del matí i repassarà el decurs de la manifestació que tindrà lloc a Barcelona per la tarda. "L'Informatiu" connectarà en directe amb el final de la manifestació a l'Avinguda del Marquès de l'Argentera.

RTVE

anterior siguiente