Enlaces accesibilidad
Dilluns 24 de setembre a les 14:05 a La 2

TVE estrena un nou Informatiu territorial a les 16:05h a La 1

  • El nou espai dels Serveis Informatius de TVE repassarà les notícies més destacades del dia i oferirà l'última hora

Por
Núria Ramírez
Núria Ramírez

El proper dilluns 24 de setembre, TVE estrena un nou Informatiu de 8 minuts que s'emetrà a les 16:05h a La 1 en desconnexió per les comunitats autònomes. "L'Informatiu" complementarà l'oferta informativa de TVE Catalunya amb l'edició migdia, l'edició vespre i l'edició cap de setmana.

TVE Catalunya comença les emissions d'un nou informatiu territorial que s'emetrà a les 16:05h a La 1, de 8 minuts de durada, que se suma a l'edició ja habitual, "L'Informatiu" del migdia de les 14:05h per La 1. Aquest butlletí, serà en directe i s’inclou en una nova franja de desconnexió on tots els centres de producció de TVE com Catalunya i Canàries i els centres territorials el produiran.

El nou informatiu es farà des dels mateixos estudis que "L'Informatiu" i estarà presentat per la conductora de "L'Informatiu" del vespre, Núria Ramírez.

Així, el nou espai realitzat pel Serveis Informatius de TVE Catalunya, s'afegeix a la informació oferta per "L'Informatiu" del migdia a les 14:05 a La 1, per "L'Informatiu" del vespre a les 20:00 a La 2 i per "L'Informatiu" del cap de setmana a les 14:00 a La 1.

RTVE

anterior siguiente