Enlaces accesibilidad
Eleccions Catalunya 2012

TVE Catalunya prepara una àmplia cobertura de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 25N

  • L'Informatiu" oferirà tota la informació i a partir de dilluns en desconnexió per La 1 les entrevistes als candidats

Por
Cristina Puig i Lluís Falgàs
Cristina Puig i Lluís Falgàs

Dins de la programació prevista per la cobertura de les Eleccions al Parlament de Catalunya, TVE Catalunya oferirà una àmplia informació del decurs de la campanya electoral en totes les edicions de "L'Informatiu" i entrevistes amb els 6 candidats de C's, SI, ERC, ICV-EUiA, PPC i PSC i amb Joana Ortega número 2 en la candidatura de CIU.

TVE Catalunya oferirà una àmplia cobertura de la campanya electoral i de les eleccions autonòmiques previstes pel dia 25 de novembre. Els Serveis Informatius de TVE donaran informació diària dins de les tres edicions de "L'Informatiu": a les 14:00h a La 1, a les 16:05h a La 1 i a les 20:00h a La 2.

A més, la periodista Cristina Puig, presentadora del programa "El Debat de La 1", i el periodista Lluís Falgàs, director i conductor de l'espai d'informació parlamentària "Aquí parlem", entrevistaran els candidats a les eleccions del 25 de novembre, dels partits polítics amb representació parlamentària en els darrers comicis. Les entrevistes s'emetran a partir de dilluns 12 de novembre les 08:25 del matí a La 1, en desconnexió per Catalunya.

El dilluns 12 de novembre Cristina Puig entrevistarà Albert Rivera de Ciutadan's a les 08:25, Lluís Falgàs parlarà amb el candidat de Solidaritat Catalana Alfons López Tena a les 08:35 i Cristina Puig analitzarà la campanya d'ERC amb Oriol Junqueras a les 08:45. El dimarts 13 de novembre serà el torn del cap de llista d'ICV-EUiA Joan Herrera a les 08:25 i a les 08:40 de la presidenta del PPC Alícia Sánchez-Camacho. El dijous 15 de novembre Cristina Puig parlarà amb Pere Navarro del PSC a les 08:30 i el divendres Lluís Falgàs entrevistarà a les 08:30 a Joana Ortega, número 2 de la candidatura de CIU.

Per a les entrevistes es tindran en compte els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya el novembre de 2011 i l'ordre i el temps destinat serà de menor a major representació.

RTVE

anterior siguiente