Enlaces accesibilidad

TVE Catalunya oferirà en directe el debat d'investidura del nou President de la Generalitat, Artur Mas, des del Parlament de Catalunya

  • Dijous 20 i divendres 21 de desembre TVE donarà la cobertura en la seva programació al Canal 24h
  • La 1, La 2 i el Canal 24h cobriran aquest debat d'investidura amb connexions en directe i en els diferents informatius

Por
premsa----logo-tve

El Canal 24h de TVE donarà, avui, en directe per Catalunya, a partir de les 16.30h el debat d'investidura del President de la Generalitat. A banda del canal 24h, aquesta informació també es podrà seguir en les diverses edicions dels Telediarios i dels Informatius en català de TVE.

Avui, dijous 20 de desembre a patir de les 16.30 en desconnexió per Catalunya, el Canal 24h oferirà en directe el debat d'investidura del President de Catalunya en la X legislatura. El debat s'iniciarà amb la compareixença d'Artur Mas que exposarà el seu programa de govern. Després serà el torn dels representats de les formacions parlamentàries: Oriol Jonqueras d'ERC i de Pere Navarro del PSC.

El Canal 24h també emetrà la sessió de divendres, que s'iniciarà a les 09.00h del matí amb el torn d'Alicia Sánchez-Camacho del PPC, a la que seguiran Joan Herrera d'ICV-EUiA, Albert Rivera de C's, David Fernández de la CUP i Oriol Pujol de CiU. Després de la intervenció de tots els portaveus dels diferents partits polítics, es procedirà a la votació per investir el nou President.

El periodista de TVE Catalunya i director del programa "Aquí Parlem", Lluís Falgàs, serà l'encarregat de comentar les sessió de dijous i divendres.

A més, les diverses edicions del Telediario i de L'Informatiu informaran de tot el que esdevingui en aquest debat d'investidura del President de la Generalitat.

RTVE

anterior siguiente